Ana SayfaDedikoduProje Albümünde Halil Sezai De Var!

İlgili Postlar

Proje Albümünde Halil Sezai De Var!

Ünlü Türk oyuncu ve şarkıcı olan Halil Sezai, Halk müziğinin, dizi ve film müziklerinin usta ismi Mazlum Çimen, duygularımızı arttıracak şarkılarını bir araya getirdiği proje albümünde yer alacaktır. Bu Proje Albümünde Halil Sezai’nin de olması herkesi bir hayli etkileyecektir.

Halil Sezai; “Dilberi” Seslendirecek!

Mazlum Çimen

Halk müziğinin, dizi ve film müziklerinin usta ismi Mazlum Çimen, duygularımızı arttıracak şarkılarını bir araya getirdiği proje albümünde Halil Sezai de yer alacak. Eşsiz seslerin ve yorumcuların katıldığı proje albümünde Sezai, “Dilber” adlı eseri seslendirecek. Ünlü sanatçı Mazlum Çimen, Efsane şarkılarını müzik dünyasının en önemli yorumcularına emanet etmiştir. Şimdiler de ise güzel bir proje ile sevenlerini bir hayli etkilemiştir. Şarkılarını bir araya getirdiği proje de herkesi beklemekte albümünde yer ünlü ise Halil Sezai olacaktır. Halil Sezai ise “Dilberi” seslendirecek!

Proje Albümünde Halil Sezai De Var!

Ünlü Türk oyuncu ve şarkıcı olan Halil Sezai, Halk müziğinin, dizi ve film müziklerinin usta ismi Mazlum Çimen, duygularımızı arttıracak şarkılarını bir araya getirdiği proje albümünde yer alacaktır. Efsane şarkılarını müzik dünyasının en önemli yorumcularına emanet eden Mazlum Çimen, uzun zamandır hummalı bir çalışma içinde. İyi bir kitleden oluşacak olan albümün içinde yer alacak diğer isimler de merak konusu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler