Ana SayfaÜnlülerDeniz Seki'den Sevenleriyle Bir Araya Geleceği Proje

İlgili Postlar

Deniz Seki’den Sevenleriyle Bir Araya Geleceği Proje

Türk pop müzik şarkıcısı Deniz Seki, Sezen Aksu şarkılarını seslendireceği yeni konser serisi projesiyle önümüzdeki günlerde güzel sesiyle karşımıza çıkacak. Ünlü şarkıcı Deniz Seki,Türkiye’nin pek çok ilinde hayranlarıyla buluşacağı yeni projesin’de güzel haberlerini sunmayı bekliyor.

Deniz Seki Kimdir?

Deniz Seki; “biraz Sezen, biraz ben Deniz Seki”

Güzel sesiyle yazıp bestelediği şarkılarıyla da hafızalarımıza kazınan şarkılarının güzel ismi Deniz Seki, sürpriz ve yeni albüme başladığını sosyal medyasında duyurdu. Sosyal medyada büyük beğeni alan konser serisinin adı “biraz Sezen , biraz ben Deniz Seki…” oldu. Deniz Seki, “Sezen Aksu’nun uğuru bende başka…” açıklamasında bulunmuştur. Yeni albüm serisinde müzik severlerin kalbine dokunan ve sahnede söylemekten zevk aldığı Sezen Aksu şarkıları yanı sıra, sözü müziği kendisine ait olan şarkılardan oluşan özel bir repertuvar ile sahne alacak.

Deniz Seki’den Sevenleriyle Bir Araya Geleceği Proje!

Deniz Seki Sezen Aksu

Türk pop müzik şarkıcısı Deniz Seki, Sezen Aksu şarkılarını seslendireceği yeni konser serisi projesiyle önümüzdeki günlerde güzel sesiyle karşımıza çıkacak. Ünlü şarkıcı Deniz Seki,Türkiye’nin pek çok ilinde hayranlarıyla buluşacağı yeni projesin’de güzel haberlerini sunmayı bekliyor.  Konsere gelen hayranları “unutmak istedikleri, unuttuklarını sandıkları, söylemek isteyip söyleyemedikleri aşka dair ne varsa hep bir ağızdan beraberce şarkı söyleyerek haykırıyor olacağız” cümleleriyle seslenen Deniz Seki, usta isim Sezen Aksu için de şu yorumlarda bulunuyor “Benim için halk ozanıdır kendisi. Her müzisyenin hayatına dokunmuştur, yol göstermiştir onun şarkıları. Biraz Sezen, biraz ben Deniz Seki projesi de ona bir küçük teşekkürüm olsun” ifadesini kullanmıştır.

Sezen Aksu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler