Ana SayfaÜnlülerAcısını Hiçe Saydı, Soluğu Sahnede Aldı!

İlgili Postlar

Acısını Hiçe Saydı, Soluğu Sahnede Aldı!

Başarılı sanatçı Aydilge, belli rahatsızlıklarından dolayı sahnelere çıkamıyordu. Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen kültür-sanat etkinlikleri içeriklerinde sahnede oldukça güzel performans gösteren Aydilge acısını hiçe saydı, soluğu sahnede aldı.

Aydilge Kimdir?

AĞRILARININ ŞİFASI ALKIŞLAR OLDU!

aşarılı sanatçı Aydilge, belli rahatsızlıklarından dolayı sahnelere çıkamıyordu. fizik tedavi gören ve doktorlarının tüm uyarılarına rağmen sahneye çıkmaya devam eden Aydilge, konser sonrası kontrolünü yapan doktorlarına da dinleyicileri sayesinde her gün daha çok iyileştiğini dile getirdi. Belinden geçirdiği rahatsızlık nedeniyle sahneye özel bir korse ile çıktı. Aydilge, tüm biletlerini tüketen hayranlarını yalnız bırakmamak için ağrılarına rağmen iki saat boyunca sahnede kaldı. Onu motivasyon açıklaması da bu oldu”Benim ağrılarım sahnede geçti ağrılarımın şifasını alkışlarda buldum!” ifadesini kullandı.

Aydilge

Acısını Hiçe Saydı, Soluğu Sahnede Aldı!

Fizik tedavi gören ve doktorlarının tüm uyarılarına rağmen sahneye çıkmaya devam eden Aydilge, ”Ünlü ünsüz pek çok insanın kıyafetlere, mala mülke ve zenginliğe aşırı değer verip, sosyal medyada sürekli birbirlerine aldıkları hediyeleri, partileri ve zenginliklerini konuşması, aslında kalplerdeki fakirliğin işareti” ifadelerini kullandı. Bu sözleri ile müzikseverlerden alkış alırken en güzel hediyenin kalıcı ve gerçek dostluklar olduğunu vurguladı. Konserinin son bölümünde seyircileri sahne önüne davet ederek onlarla muhteşem bir kavuşmaya imza atan başarılı sanatçı, samimiyetiyle büyük takdir topladı.

Aydilge

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler