Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'den Pozitif Paylaşımlar!

İlgili Postlar

Gülben Ergen’den Pozitif Paylaşımlar!

Türk şarkıcı, oyuncu ve kariyerinde mankenlik’de olan Gülben ergen, uzun sürelerden beri sahalarda gözükmüyordu. Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte sosyal hesabından onlarla birlikte olduğu kareye dair fotoğraflar paylaşmıştı. Gülben Ergen’nin pozitif paylaşımlarında bu defa uyku öncesi bir fotoğraf paylaştı.

Gülben Ergen Kimdir?

Gülben Ergen: “Ben de sinir oluyorum ama korkmuyorlar”

Ailesinin güzel çocukları birlikte vakit geçirmekten büyük keyif alan ve Instagram hesabından onlarla birlikte  fotoğraflar paylaşan Gülben Ergen, paylaştığı kareye dair iyi geçindikelrini söylerken takipçileri çocukların odasında bulunan palyaçoya takıldı. Palyaçonun son derece korkutucu göründüğünü söyleyen takipçilerine Gülben Ergen’in açıklaması “Ben de sinir oluyorum ama korkmuyorlar” şeklinde oldu.

Gülben Ergen’den Pozitif Paylaşımlar!

Geçtiğimiz günlerde çocuklarıyla birlikte sosyal hesabından onlarla birlikte olduğu kareye dair fotoğraflar paylaşan Gülben Ergen sosyal medyada şu açıklamayı yaptı. “Bugün okul çıkışından beri neredeyse hiç durmadan konuştuk. Yapacaklarımızı, yapamadıklarımızı, görmek istediğimiz, almak istediğimiz her şeyi ve üzerimize düşen sorumlulukları. Ya olağanüstü anlaşıyoruz, ya ben kör kütük, hatta zil zurna, hatta gözü kara aşığım onlara. Ama çaktırmıyorum. Kendimce anne oğul ilişkilerimiz sağlıklı, dürüst, saygılı ve değerli temeller üzerine kurulu. Hayırlarımız da var… Ortak kararlarımız da… Bizi birbirimize veren muhteşem adalete sonsuz teşekkürler ve minnetler ve dahası olsun” açıklamasında bulunmuştur.

Gülben Ergen

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler