Ana SayfaKültür ve SanatRaif ile Letafet Turneye Çıkıyor!

İlgili Postlar

Raif ile Letafet Turneye Çıkıyor!

Arzu Gamze Kılınç ve Muhammet Uzuner’in 2017 senesinde kurduğu “Cihangir Atölye Sahnesi” sezona birbirinden güzel oyunlarla devam ediyor. Eğitimleri ve oyunlarıyla tiyatroseverlerden yoğun ilgi gören CAS bu sene en sevilen oyunlarını Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde izleyicisiyle buluşturacak. Geçtiğimiz sene aldığı ödüllerle büyük bir başarı toplayan “Raif ile Letafet” turneye çıkıyor!

3 Ayrı Ödül Alarak 8 Dalda Ödüle Aday Gösterildi!

2018-2019 Tiyatro sezonunda başlayan ve 3 ayrı ödül komitesinden toplam 8 dalda aday gösterilen “Raif ile Letafet” “Üstün Akmen Tiyatro Ödülleri”nde “Yılın En Başarılı Ekip Oyunu” seçildi. Oyuncularından Sinem Ünsal’da “Lions 25.Türkan Kahramankaptan Sanat Ödülleri&”nde “Yılın En Başarılı Genç Kadın” ödülünü kazandı.

Cihangir Atölye Sahnesi “Oyun Atölyesi 2” Başlıyor

Oyunun Konusu ve Oyuncu Kadrosu

"Raif İle Letafet" Oyuncu Kadrosu
Raif ile Letafet Turnede!

Oyun 19. yüzyılın ikinci yarısında İstanbul’da geçen oyun paranın ve gücün peşinde koşan Banker Veli ve yine zenginlik ve güç peşindeki baba Müşerref ile güzel kızı Letafet’in masum, romantik ancak parasız aşığı şair Raif döngüsündeki komik olayları aktarıyor. Raif ile Letafet’in birbirine kavuşma çabaları devam ederken, Letafet’in babasının kızını başkasıyla evlendirme kararı alması üzerine kahramanlarımızın bir çözüm arayışı onları eğlenceli bir şekilde yan yana getirecektir. Kıvanç Kılınç’ın yazdığı, Muhammet Uzuner‘in yönettiği oyunda Aras Cem Güler,
Barış Özgenç, Bülent Düzgünoğlu, Kıvanç Kılınç ve Sinem Ünsal rol alıyorlar.

Sinem Ünsal Kimdir?

Raif ile Letafet Turneye Çıkıyor!

6 Şubat 2020 Perşembe saat 20.00’de “Esenler Adem Baştürk Kültür Merkezi”nde sonrasında 13 Şubat 2020 perşembe saat 20.00’de “Ümraniye Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Kültür Merkezi”de, 21
Şubat 2020 Cuma saat 20.30’da CAS’ta ve 27 Şubat 2020 Perşembe saat 20.00’de “Artı Festival” kapsamında “Bursa Nilüfer Belediyesi Nazım Hikmet Kültür Evi”nde izleyicisiyle buluşacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler