Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan "Yalnız kalamam"

İlgili Postlar

Pelin Karahan “Yalnız kalamam”

Bedri Güntay’la evlenen ve ardından hamile kalarak çocuk sahibi olan evlilik hayatı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Yeni hayatı, eşi ve çocuğuyla ilgili özel açıklamaları ile özel bir dergiye açıklamalarda bulunan Pelin Karahan, “Yalnız kalamam” dedi. Oyuncu, evlendikten sonra oyunculuğa ara vermişti. O günden beri kamera karşısına geçmeyen Pelin Karahan, yeni hayatıyla çok mutlu olduğuna vurgu yaptı.

Pelin Karahan’a özel, duygusal kutlama!

Pelin Karahan değişimi anlattı

Evlilik sonrasında değiştiğini söyleyen Pelin Karahan,”Mesleğim hayatımı, duruşumu etkilemedi ama çocuklar etkiledi. Daha hızlı, daha öngörülü, daha sabırlı olmayı öğrendim. Bir an önce her şey olsun, bitsin isterdim, şimdi öyle değil” dedi.

Pelin Karahan kimdir?

“Biz dengeyi kurduk”

Evli ve anne olmanın kendisinde yaptığı değişikliklere değinen ve bu durumdan memnun olduğunu söyleyen Pelin Karahan, aynı zamanda yalnız kalamayacağını da belirtti.  ”Bazen bu yoğunlukta ‘Bir yalnız kalsam’ dediğim oluyor ama ne mümkün! Kendime ayırdığım vakit kuaföre gitmek olabiliyor ki artık o bile Ali Demir ile yapılan bir etkinlik halini aldı. Kitap okumaya filan asla fırsat olmuyor. Evlenmeden önce saatlerce resim yapabilirdim. O benim kendime ayırdığım zamandı. O da şu an mümkün görünmüyor. Evlilik öyle dışarıdan göründüğü kadar basit bir şey değil. O yüzden boşanmalar çok oluyor ya. Biraz sabretmeyi bilmek, biraz anlayışlı olmak lazım. Bir tarafın mutlaka alttan alması gerekiyor. Bu arada Bedri çocuklarla çok güzel ilgilenir, o anlamda beni çok rahatlatıyor. Dengeyi kurduk.”

Bedri Güntay kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler