Ana SayfaÜnlülerPelin Karahan'a Eşinden Duygusal Kutlama: 40'ı da beraber kutlayalım

İlgili Postlar

Pelin Karahan’a Eşinden Duygusal Kutlama: 40’ı da beraber kutlayalım

Pelin Karahan, Bedri Güntay ile olan evliliğinin yıl dönümünü kutladı. Karahan’a eşinden gelen duygusal kutlama dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Pelin Karahan doğum kilolarından tamamen kurtuldu

Evlendikten sonra mesleği bırakan ünlü oyuncu Pelin Karahan ve iş adamı eşi Bedri Güntay, evliliklerinin dördüncü yılını kutladı. İki çocukları dünyaya gelen çift, mutlulukları ile dikkat çekiyor.

Pelin Karahan kimdir?

Pelin Karahan ve Bedri Güntay’ın evlilik yıl dönümleri

Bedri Güntay, eşi Pelin Karahan ile olan evliliğinin dördüncü yılını geride bırakmasını sosyal medyada yaptığı duygusal paylaşım ile kutladı.

Pelin Karahan’ın Eşi Bedri Güntay kimdir?

Umarım 40’ı da kutlarız canım karım

Bedri Güntay, paylaşımında eşi Pelin Karahan’a “4 yıl önce bugün iyikilerimin en başındasın, umarım 40’ı da beraber kutlarız canım karım.” diye seslendi.

Pelin Karahan, evlendikten sonra oyunculuğu bırakmasının nedenini şu sözlerle anlatmıştı: Dizi piyasası çok parlak değil. Fazla şans verilmiyor, işler hemen kalkıyor. İnsan oyuncu olarak endişe duyuyor. Projeler riskli, ekipler ortada kalıyor. Bizim ‘Kavak Yelleri’ 5 yıl sürdü. Şimdi o kadar süren iş var mı?”Gerçekten artık uzun soluklu işler yok ekranlarımızda. Tüketim çılgınlığı, dizi sektörünü de resmen esir aldı. Projeler çabuk tüketildiği için çalışılmadan sete çıkılan işlerle kalite çıtası iyice düştü. Kanallar ve yapımcılar, ya tutarsa mantığıyla hareket ediyor. Ama bu şekilde devam edemez! Çözüm yolu da basit aslında, dizi anlaşmaları 13 bölüm garanti olacak şekilde yapılacak. Yapımcı da, oyuncu da, set ekibi de, kanal da, izleyici de dizinin 2-3 haftada bitmeyeceğini bilecek. Kanallar projeleri ona göre seçecek. Yapımcılar da kanalları ikna edecek projelere yoğunlaşmak zorunda kalacak.

Bir dönem ekranlarda bir yıldız gibi parlayan genç oyuncu Pelin Karahan, şimdilerde çocuklarını büyütüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler