Ana SayfaKimdirPelin Karahan'ın Eşi Bedri Güntay kimdir?

İlgili Postlar

Pelin Karahan’ın Eşi Bedri Güntay kimdir?

Pelin Karahan ile yaptığı evlilik ile hayatımıza giren Bedri Güntay aslında kimdir? Bedri Güntay’ın kişisel hayatındaki detaylar nelerdir? ? Bedri Güntay ile ilgili bilgileri sizler için bir araya getirdik…


Bugün Doğan Ünlüler

Bedri Güntay kimdir?

Bedri Güntay, ünlü oyuncu Pelin Karahan ile yaptığı evlilikle herkesin tanıdığı bir isim haline geldi. Aslında, ünlüler dünyası ile tek bağlantısı evliliğidir. Eşi Pelin Karahan’a ilk görüşte aşık olduğunu her fırsatta ifade ediyor.

Bedri Güntay ne iş yapıyor?

Bizim Pelin Karahan’ın eşi olarak tanıdığımız Bedri Güntay, iş adamıdır. Güntay, bir güvenlik şirketinin yönetim kurulu başkanıdır. Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Güntay, tanınmış bir iş adamıdır.

Bedri Güntay – Pelin Karahan evliliği

Bedri Güntay ve Pelin Karahan, 2014 yılının Haziran ayında muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Cemiyet hayatında mutlu evlilikleri ile övgü alıyorlar.

Pelin Karahan kimdir?

Umarım 40’ı da beraber kutlarız canım karım

Bedri Güntay, Pelin Karahan ile evliliklerinin dördüncü yıl dönümünü kutladığı bir paylaşımı ile gündeme gelmişti. Güntay, paylaşımında eşi Pelin Karahan’a “4 yıl önce bugün iyikilerimin en başındasın, umarım 40’ı da beraber kutlarız canım karım.” diye seslenmişti.

Bedri Güntay ve Pelin Karahan’ın çocukları

Bedri Güntay ve Pelin Karahan çiftinin evliliklerinden ilki Ali Demir, ikincisi Can Eyüp isimlerini verdikleri iki erkek çocukları dünyaya geldi. Pelin Karahan, Bedri Güntay ile evlendikten ve anne olduktan sonra oyunculuk kariyerine son verdi.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler