Ana SayfaKimdirMercan Şenel kimdir?

İlgili Postlar

Mercan Şenel kimdir?

Ekranın sevilen şarkıcıları arasında yer alan Mercan Şenel Kimdir? Mercan Şenel Nerede Doğdu? Mercan Şenel’in Albümleri Neler? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Mercan Şenel Nerede Doğdu?

Mercan Şenel 1981 Ankara doğumludur.

Mercan Şenel Kimdir?

Mercan Şenel Ankaralı memur bir ailenin kızıdır. Lise yıllarında solistlik yapan Mercan Şenel, sosyal bir çevreye sahip olmuştur. Üniversite eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarında tamamlamıştır.

Bir süre TRT bünyesinde çalışan Mercan Şenel, müzik hayatında başarı kaydetmek adına Ankara’dan taşınmıştır. İstanbul’a yerleşmiş ve bir demo hazırlayıp Erol Köse ile piyasaya sürmüştür. Mercan Şenel’in ilk albümü “Sana Değil Kardeşine” Erol Köse imzası taşımaktadır.

Berlin, Londra ve Almanya’ya giderek yeni müzik alanları keşfetmiştir. Bir süre bu şehirlerde eğitim aldı. Türkiye’ye döndüğünde ise Sana Değil Kardeşine isimli ilk albümü ile müzik piyasasına giriş yapmıştır. Sanatçının bu albümde yer alan şarkı sözlerinin bir çoğu Alper Narman imzası taşımaktadır. Daha sonra Mercan Premiere ve Gold Cut single ile müzik hayatını devam ettirmiştir. Tanınması ise bu şarkılarla olmuştur.

Sana Değil Kardeşine ve Hepsi Gay albümün çıkış şarkısı Sana Değil Kardeşine, elektronik tınılara sahiptir. Çalışmanın içinde R&B, balad ve pop ritimleri çok fazla yer alıyor. Şarkı sözlerinin çoğunda, özellikle ilk yıllarında Hande Yener’in yıldızını parlatan Alper Narman’ın imzası dikkat çekiyor.

Güzel şarkıcı, düzenli spor yaparak fit görünümünü korumayı başarıyor.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler