Ana SayfaKimdirPamela kimdir?

İlgili Postlar

Pamela kimdir?

Ünlü şarkıcı Pamela Spence  yabancı olmasına rağmen çok iyi Türkçe konuşuyor. Pamela Spence’in babası İngiliz annesi ise Türk’tür. Pamela Spence Kimdir? Pamela Spence Nerede Doğdu? Pamela Spence Hangi Burç? Ünlü şarkıcı Pamela Spence ile ilgili tüm detaylar…
Bugün Doğan Ünlüler

Pamela Spence Nerede Doğmuştur? Pamela Hangi Burç?

Pamela Spence, ya da bilinen adıyla Pamela, 23 Şubat 1973’te Heidelberg, Almanya’da doğmuştur. Pamela Spence Balık burcudur.

 Pamela Kimdir? Pamela Spence Kimdir?

Türk rock ve elektronik müzik şarkıcılarındandır. Heidelberg doğumlu İngiliz bir baba ve Türk bir annesi olan şarkıcı Pamela, babası NATO’da görevli olduğu için sürekli Almanya’da yaşamak zorunda kalmıştır. 15 yaşından itibaren Türkçe öğrendikten sonra, başlangıçta çeşitli televizyon dizilerinde roller almış ve vokalistlik yapmış, daha sonra da çıkardığı üç albüm ile tanınmıştır.

Pamela, Ankara Atatürk Anadolu Lisesinde, öğrenim görmüştür.  Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun olmuştur.  “Atları da vururlar” müzikalinde Okan Bayülgen ve Fikret Kuşkan ile birlikte rol almıştır. Teoman’a vokalistlik yapmıştır. Ünlü sanatçı Burak Sergen’le kısa bir evlilik yapmıştır.

Ünlü şarkıcı Pamela Spence 2010 yılında elektronik müziğe geçerek tarzını değiştirmeye karar vermiştir. Dördüncü albümü “Stil Zengini”ni 9 Mart 2010’da piyasa sürmüştür.. Albümün ilk klibi ise Duygu Güzelmeriç tarafından “Say What You Want” adlı şarkıya çekmiş ve başarılı olmuştur. Dinleyiciler tarafından sevilen şarkıcı Pamela Spence, sahnede başarılı performansları ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor.

Pamela Spence Albümleri:

İlk albümü, “Eğer Dinlersen”

İkinci albümü “Şehir Rehberi”

Üçüncü albümü “Cehennet”

dördüncü albümü “Stil Zengini”

Ünlü şarkıcı Pamela Spence 2013 yılında Aç ve 2015 yılında Aslanlar Gibi tekli single ile müzik kariyerini sürdürmeyi başarmıştır. Güzelliği ve iddialı fiziği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Güzel şarkıcı Pamela Spence formunu ise spor yaparak koruyor.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler