Ana SayfaÜnlülerCan Yılmaz'dan alkol paylaşımı yapanlara: Aptallığın zirvesi

İlgili Postlar

Can Yılmaz’dan alkol paylaşımı yapanlara: Aptallığın zirvesi

Sosyal medyada paylaşılan alkol ve rakı masalarına yönelik eleştiri yapan Can Yılmaz durumu “Aptallığın zirvesi” olarak tanımladı. İşte Yılmaz’ın o sözleri.

Son dönemlerde özellikle ünlü oyuncuların içki masalarından yaptığı paylaşımlarda masada hiçbir içkinin olmaması ve özellikle kaldırılması dikkat çekerken bu konuyla ilgili Can Yılmaz’dan farklı bir yaklaşım geldi.

Can Yılmaz siyasi tweetleri bıraktı!

“Aptallığın zirvesi”

Ünlü isimlerin yaptığı oto sansürü eleştiren Can Yılmaz, yaptığı paylaşım ile rakı paylaşımı yapan ve rakıyı sansürleyen ünlü isimlere eleştiri yönelten Yılmaz, bu durumun anlamsız olduğunu söyledi. “Dün yine bir instagram masasında kavun, beyaz peynir, haydari, karışık soslu kızartma, paçanga böreği, patlıcan salatası, babagannuş, buz kovası, kızarmış ekmek, zeytin piyazı, fava, deniz börülcesi, kabak çiçeği dolması, kızarmış gözler, 32 diş vardı, rakı yoktu. Aptallığın zirvesi.” diyen Yılmaz, sosyal ağda kısa süre içerisinde yüksek beğeniye ulaştı.

Can Yılmaz kimdir?

Can Yılmaz tarafından kime yönelik bu sözlerin söylendiği tam olarak bilinmese de daha önce özellikle Oktay Kaynarca gibi isimler sansürleri nedeniyle Türkiye’de gündeme gelmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler