Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya isyan etti: Kafası bel altındaki amcalar!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya isyan etti: Kafası bel altındaki amcalar!

Deniz Akkaya isyan etti: Kafası bel altındaki amcalar! Deniz Akkaya, yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündem yarattı. Akkaya, “Allah sizin gibilerden evlatlarımızı korusun.” dedi ve isyan etti. Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya hastaneye kaldırıldı!

Deniz Akkaya isyan etti

Deniz Akkaya, son zamanlarda sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar ile gündeme geliyor. Deniz Akkaya, son paylaşımı ile rahatsızlık duyduğu bir konuya isyan etti. İş temposu nedeni ile yoğunluk yaşayan, bu yoğunluğunun arasında kızına ve özel yaşamına da vakit ayıran Deniz Akkaya, sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanıyor.

Deniz Akkaya kimdir?

Kafası bel altına çalışan amcalar

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından son yaptığı paylaşımda, üzerinde A. Y. isimli bir şahsın kadınlar hakkında söylediği aşağılayıcı tarzdaki “Bir kadınla yetinen erkek sapıktır. Bir erkekle yetinmeyen kadın yırtıktır.” şeklinde açıklaması bulunan bir gazete küpürünü paylaştı. Akkaya, paylaşımında “Kafası bel altındaki amcalar size sesleniyorum! Allah sizin gibilerden evlatlarımızı korusun.” şeklinde ifadeler eyer verdiği bir not ekledi.

İşte Deniz Akkaya’nın o paylaşımı

Kadın haklarındaki tutumu ile tanınan Deniz Akkaya, geçtiğimiz haftalarda yine sosyal medya hesabından şöyle bir paylaşım yapmıştı: Bir kadının en büyük gücü kendisinden gelir; Allah ayrıcalıklı kılmıştır onu; O üretir doğurur çünkü… Gerisi kadına kendine kalmıştır; yalancı rüzgarlar samimiyetsiz dostluklardan, çıkarcı ortamlardan güçlü ve kendi gibi çıkıp bir duruşa sahip olduğu an işte o zaman insani kamil olma yolunda en büyük adımı kendi için atmıştır. Hayatım boyunca insana güvensiz biri olmadım aksine aşırı yüksek enerjim etrafımı hep çok kalabalık yaptı; ama 40’dan sonra kadınlar, gerçek kadın olmayı becermiş mutlu kadınlar, artık sadece gerçek ve samimi insanlar için hayatlarında yer açarlar; neden mi… Çünkü sevgi çok kıymetli… Eski model Deniz Akkaya’nın bu paylaşımı, İntizar ve Sinem Gedik hakkındaki iddiaların gündeme gelmesinin hemen sonrasında yayınlandığı için, İntizar ve Sinem Gedik’e destek olmak amacı ile paylaştığı düşüncelerine neden oldu. Deniz Akkaya, kadın haklarındaki hassasiyeti ile her zaman gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler