Ana SayfaÜnlülerSinem Kobal Bebeğini mi Kaybetti?

İlgili Postlar

Sinem Kobal Bebeğini mi Kaybetti?

Genç kızların gözbebeği Kenan İmirzalıoğlu ile 2016 yılında evlenen  oyuncu Sinem Kobal, hakkında çıkan bebeğini kaybetti iddialarına ne cevap verdi? Sinem Kobal bu iddialarla ilgili sosyal medya hesabından ne paylaştı? İşte haberin detayları…

NE ZAMAN ANNE OLACAKSINIZ?

Sinem Kobal Aşka Geldi!

Yaşadıkları aşkla uzun süre magazin gündeminden düşmeyen ünlü oyuncular Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, 2016 yılında Ayvalık-Cunda Adası’nda evlenmişti. Çok konuşulan düğün; 800 bin liraya mâl olup, 2 gün 2 gece sürmüştü. Nikahtan hemen sonra basın mensuplarının karşısına çıkıp sorularını yanıtlayan Sinem Kobal, “Ne zaman anne olacaksınız?” sorusuna ‘2018’de bebek sahibi olmayı düşünüyoruz’ cevabını vermişti.

BEBEK SEVİNCİ

Setlerden bir süredir uzak olan Sinem Kobal; iddialara göre birkaç hafta önce aldığı bebek haberiyle havalara uçtu, ama Sinem Kobal’ın sevincinin çok kısa sürdüğü ve bebeğini kaybettiği öne sürüldü.

SIRF DİKKAT ÇEKSİN DİYE!

Hakkında çıkan “3 hafta önce bebek düşürdü” haberlerinden sonra Sinem Kobal, en sonunda sessizliğini bozdu. Haberin gerçek olmadığını belirten Kobal, açıklama yapmak zorunda kaldı. Sosyal medya hesabının hikaye bölümünden açıklama yaparak “Bugün hakkımda çıkan haber tamamen hayal ürünüdür. Böyle özel ve hassas konularda sırf dikkat çeksin diye masa başında üretilen bu haberleri duyarsız ve acımasız buluyorum” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler