Ana SayfaÜnlülerDeniz Akkaya hastaneye kaldırıldı!

İlgili Postlar

Deniz Akkaya hastaneye kaldırıldı!

Deniz Akkaya hastaneye kaldırıldı! Deniz Akkaya’dan sevenlerini üzen haber geldi. Rahatsızlanan Deniz Akkaya, hastanelik oldu. Deniz Akkaya neden hastaneye kaldırıldı? Deniz Akkaya’nın nesi var? Deniz Akkaya’nın sağlık durumu nasıl? Detaylar haberimizde…

Deniz Akkaya: Allah kadını ayrıcalıklı kılmıştır

Deniz Akkaya hastanede

Ünlü manken ve sunucu Deniz Akkaya, hastaneye kaldırıldı. Sosyal medya hesabından bir paylaşım yapan Akkaya, hastanelik olduğunu duyurdu. Deniz Akkaya, Atina’ya gideceği sırada rahatsızlanınca hastaneye götürüldü.

Deniz Akkaya kimdir?

Atina yerine hastaneye uçtum

Deniz Akkaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kolunda serum olan bir fotoğrafına “Atina yerine hastaneye uçtum, tonsilit (Bademcik İltihabı) olmuşum.” notunu düştü.

İşte Deniz Akkaya’nın hastane odasından kolunda serumla fotoğrafı

Kadının en büyük gücü kendisinden gelir

Deniz Akaya, geçtiğimiz günlerde yine sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşım ile gündeme gelmişti. Akkaya, kadınlar üzerinden bir yazı yayımlamıştı. Paylaşımında “Bir kadının en büyük gücü kendisinden gelir; Allah ayrıcalıklı kılmıştır onu; O üretir doğurur çünkü… Gerisi kadına kendine kalmıştır; yalancı rüzgarlar samimiyetsiz dostluklardan, çıkarcı ortamlardan güçlü ve kendi gibi çıkıp bir duruşa sahip olduğu an işte o zaman insani kamil olma yolunda en büyük adımı kendi için atmıştır. Hayatım boyunca insana güvensiz biri olmadım aksine aşırı yüksek enerjim etrafımı hep çok kalabalık yaptı; ama 40’dan sonra kadınlar, gerçek kadın olmayı becermiş mutlu kadınlar, artık sadece gerçek ve samimi insanlar için hayatlarında yer açarlar; neden mi… Çünkü sevgi çok kıymetli…” ifadelerine yer vermişti. Ünlü sunucu ve manken Deniz Akkaya’nın bu paylaşımı, olay ya da isim kullanmamasına rağmen, İntizar ve Sinem gedik olayının ardından yayınlanması ile birlikte iki ünlü isme destek amaçlı paylaşıldığı şeklinde yorumlandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler