Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar köşeye sıkışıyor! İtirafçı oldular!

İlgili Postlar

Adnan Oktar köşeye sıkışıyor! İtirafçı oldular!

Adnan Oktar için başlatılan operasyonlarda gözaltına alınan isimlerin bazılarının itirafçı olduğu öne sürüldü. İşte detaylar.

Adnan Hoca olarak tanınan Adnan Oktar’a yönelik başlatılan operasyon sürerken yeni gelişmeler de yaşanıyor. Gelen son bilgilere göre gözaltına alınan şüphelilerden bazıları itirafçı olmayı kabul etti.

Adnan Oktar kimdir?

Operasyon giderek büyüyor

Türkiye’de büyük bir gündem yaratan Adnan Oktar operasyonlarında gözaltına alınan kişi sayısı artarken, şüphelilerden 92’sinin emniyetteki sorgulamaları devam ediyor.  İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından sürdürülen operasyonlarda süreç Çağlayan’daki İstanbul Adliyesi’nde devam ederken gözaltına alınan kişilerden sadece 3 tanesi serbest bırakıldı.

92 kişi ile devam eden sorgu sürecinde 2 bin sayfayı bulan ifadelerin alındığı ifade edilirken bazı kişilerin itirafçı olması süreci çok farklı bir boyuta ulaştırdı.

Adnan Oktar köşeye sıkışıyor

Yaşanan bu süreç en çok Adnan Oktar’ın köşeye sıkışmasına neden olacak. Bazı itiraflarda şantaj ile kişilerin zorlandığı ifade edilirken gözaltına alınan Adnan Oktar’ın bu durumundan yararlanmak ve daha az ceza almak isteyen kişiler itirafçı olarak Adnan Oktar ve faaliyetlerinin tümünün açığa çıkmasın sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler