Ana SayfaÜnlülerAref, yılan sokması olayını ve başına gelenleri anlattı. Aref kurtulacak mı?

İlgili Postlar

Aref, yılan sokması olayını ve başına gelenleri anlattı. Aref kurtulacak mı?

Aref, yılan sokması olayını ve başına gelenleri anlattı. Aref kurtulacak mı? Beslediği yılan tarafından sokulan ve panzehiri bularak kurtulmak için büyük mücadele sarf edilen ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, başına gelenleri tek tek anlattı. Şu an Mısır’da panzehiri ile tedavi gören Aref Ghafouri kurtulacak mı? Detaylar haberimizde…

Aref felç mi kalacak? İşte yeni gelişmeler

Aref yaşadıklarını anlattı

Ünlü illüzyonist Aref Ghafouri, geçtiğimiz günlerde gösterilerinde kullandığı ‘kobra’ cinsi yılan tarafından ısırıldı. Aref Ghafouri, yılan tarafından sağ kolunun bileğe yakın kısmından ısırıldı. O anda Aref için geri sayım başladı. Panzehiri bulunması gerekiyordu. Aref, zorlu bir mücadelenin ardından hemen Mısır’a götürüldü ve tedavisine başlandı.

Aref Ghafouri kimdir?

Aref: Bir gözü kör, hasta ve yaralı bir yılandı

Aref Ghafouri, başına gelen olayı anlattı. Bir Suriyeli tarafından 1.5 yıl önce kendisine verilen bir gözü kör, hasta ve yaralı olan, nadir rastlanan bir yılan türü olan yılanı besleyen bir gösterilerinde kullanan Aref, bu yılan tarafından sokulduğunu aktardı. Yılanın çok hareketsiz durduğunu ve bu nedenle onun öldüğünü sandığını ifade eden Aref, yılanı bakım yapmak amacı ile kafesinden çıkardığını, yıkadıktan sonra kafesine geri koymak istediği sırada yılanın aniden geri döndüğünü ve kolundan ısırdığını aktardı. Aref, zehri ağzıyla emerek çıkarmaya çalıştığını, hemen bir bez parçasıyla kolunu ısırığın üst tarafından sıkıca sardığını anlatarak hemen arkadaşlarına anlattığını ifade etti.

Çok yaşlı bir yılandı, sanırım öldü

Yılanın sokmasının ardından kısa bir süre sonra vücudunun uyuşmaya başladığını aktaran Aref, evden çıkarken yılana tekrar baktığını söyledi ve “Çok yaşlı bir yılandı. Sanırım öldü. Bir iki hastaneye gittik. Son olarak Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne gittik. Beni ısıran yılan sadece Mısır, Suriye ve Suudi Arabistan’da doğada yaşıyor. Fransa ve Suudi Arabistan’da da panzehir üretiliyordu. Son üç senedir bu yılanın panzehiri dünyada sadece Mısır’da var. Mısır’da da çok az bulunuyor. Bu nedenle Mısır’a gelme kararı aldık. En hızlı şekilde Mısır’a gelmek için ambulans uçak ayarlandı.” diye konuştu.

Teşekkür etti

İlk başta Mısır’ın vize vermediğini anlatan Aref, “Herkes çok yardımcı oldu vize için Başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Sağlık Bakanımız ve eski Konya Milletvekili Mustafa Kabakçı çok yardımcı oldu. Hepsine teşekkür ediyorum.” dedi.

Doktorlar bile şaşırdı

Panzehirin Mısır’da da çok zor bulunduğunu anlatan Aref, toplam 24 tüp serum verileceğini, bu serumların da 6 hastaneden toplandığını, tedavisinin sürdüğünü ve ölüm tehlikesini atlattığını anlatarak “Doktorlar da buna çok şaşırdı. Çünkü normalde 6-7 saat içinde bu zehir öldürüyormuş. Vücudumun bazı bölgelerini hissetmiyorum. Dün yüzümde, gözümde ve boğazımda his kayıpları vardı. Panzehir verilmeye başlandıktan sonra azaldı. Şu anda ayaklarımda ve sokulan elimde his kaybı var. Bir önce iyileşip Türkiye’ye dönmek istiyorum. Ancak buradan ne zaman çıkacağım belli değil.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler