Ana SayfaÜnlülerAdnan Oktar'ın davetlerinde sahne alan sanatçılar açıklama yaptı!

İlgili Postlar

Adnan Oktar’ın davetlerinde sahne alan sanatçılar açıklama yaptı!

Adnan Oktar’ın davetlerinde sahne alan sanatçılar açıklama yaptı! Dev bir operasyon ile gözaltına alınan Adnan Oktar’ın daha önceden düzenlediği davetlerde sahne alan sanatçılar, açıklama yaptı. Detaylar haberimizde…

Adnan Oktar’ın mal varlığı ortaya çıktı!

Adnan Oktar’ın davetlerinde bulunan sanatçılardan açıklama

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen dev bir operasyon ile gözaltına alınanlar arasında yer alan Adnan Oktar, daha önceden davetler düzenliyor, bu davetlerde birbirinden ünlü sanatçılar sahne alıyordu. Gözaltı olayının ardından ortaya çıkan detaylar şok etkisi yaratırken, gözler daha önce Adnan Oktar’ın Mayıs ayında Çırağan Sarayı’nda verdiği iftar daveti ve kurucusu olduğu A9 TV’nin yıl dönümü kutlaması ve Ataşehir Develi’de verdiği davette sahne alan ve konuk olan sanatçılara çevrildi. Sanatçılar, açıklama yaptı.

Adnan Oktar Kimdir?

Muazzez Ersoy: Kimin ne olduğunu bilemeyiz maalesef

Adnan Oktar’ın verdiği  davette sahne alan ve Adnan Oktar’ı “Salona çok zarif bir beyefendi girdi.” diye anons eden Muazzez Ersoy, o gece ile ilgili “O gece sahneye çıkıp şarkılarımı söyledim her sanatçı gibi… Ve sahne sonrası evime gittim. Bu kişiyi orada tanıdım, orada gördüm. Daha önce hiçbir mekanda bir araya gelmedik. Biz sanatçılar, her gecede sahneye çıkıp şarkımızı söylüyoruz. Kimin ne olduğunu bilemeyiz maalesef.” şeklinde açıklama yaptı.

Muazzez Abacı: Herhangi bir bağımız, bağlantımız bulunmamaktadır

Gecede sahne alan bir başka sanatçı Muazzez Abacı’nın adına, menajeri Taner Budak açıklama yaparak “Bizim ‘ekstra’ diye tabir ettiğimiz bir işti. Ücretimizi aldık, programımızı yaptık, ayrıldık. Herhangi bir bağımız, bağlantımız bulunmamaktadır. Zaten basına açık olan, birçok sanatçı ve önemli ismin katıldığı bir geceydi. Sadece biz yoktuk, herkes oradaydı.” dedi.

Çılgın Sedat: Bizde davete icabet edilir

Gecenin konukları arasında yer alan Çılgın Sedat ise; “Bizde davete icabet edilir; başka bir davetlerine daha katıldım. Program yapma amaçlı da çağırdılar. ‘Muazzez Ersoy, Muazzez Abacı, Mustafa Keser, Latif Doğan gibi benden daha ünlü isimler gitmiş, sıkıntı olsa niye gitsinler?’ diye düşündüm. Allah’ın adını zikredip kediciklerle gündeme gelmesini anlamıyordum zaten. Hakkında yapılan suçlamaları okuyunca şoke oldum. Bilmiyordum, bilsem gitmezdim. Sevenlerimden özür dilerim.” şeklinde açıklama yaptı.

Arif Susam: Kendisini tanımıyorum

Arif Susam da; “Raffles Hotel’de gece düzenlediğini biliyordum, bizden önce de Muazzez Ersoy sahneye çıkmıştı. Bir saat boyunca programımı yaptım. O gecenin onun olduğundan haberim yoktu. Sadece mesleğimi icra ettim. Kendisini tanımıyorum.” dedi.

Zekeriya Ünlü: Adnan Oktar ismiyle tanışıklığım yoktur

Gecede sahne alan bir diğer isim Zekeriya Ünlü; “Herhangi bir şekilde Adnan Oktar ismiyle tanışıklığım yoktur. O gün Ataşehir Develi’deki organizasyon için bizi aradılar ve sahneye çıkacak diğer sanatçılar Mustafa Keser ve Latif Doğan’ı referans olarak söylediler. 45 dakikalık sahne programı için talep ettiğimiz ücretin üstünde bir rakam söyledik kabul etmezler diye fakat ona rağmen rakamı kabul ettiler. 45 dakika sonra sahnemiz bitti ve oradan ayrıldık. Sonrasında da özel davetlerine çağırdılar fakat hiçbirine katılmadık.” diye konuştu.

Engin Çağlar: İftara davet edildim ve gittim

Davetlilerden Engin Çağlar ise; “Kendisiyle daha önce herhangi bir tanışıklığım yoktu. Sanırım sinema dünyasıyla yakınlık kurmak istedi. İftara davet edildim ve gittim. Bir yere giderken, kimin ne kadar parası var, kimlerle çalışıyor diye düşünmem. Daha sonra da herhangi bir münasebetimiz olmadı. Ben yılların sanatçısıyım, kolay kolay kimse kandıramaz beni. Bana yaklaşamadılar. Kendisine yapılan suçlamalarla alakalı bir bilgim yok.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler