Ana SayfaÜnlülerAref felç mi kalacak? İşte yeni gelişmeler

İlgili Postlar

Aref felç mi kalacak? İşte yeni gelişmeler

Antalya’da kendi kobra yılanının sokması ile birlikte ciddi bir rahatsızlık yaşayarak Mısır’a götürülen Aref’in felç kalma ihtimalinin olduğu öğrenildi. İşte detaylar.

Antalya’da uzun zamandan beri özel gösteriler yapan ve gösterilerinde kobra yılanı da kullanan Aref, kendi yılanı tarafından bilek bölgesinden sokulmuştu. Zehri alınmayan yılan nedeniyle ciddi bir tehlike yaşayan Aref, panzehirin olduğu Mısır’a götürülerek tedaviye alındı.

Aref Felç kalabilir!

Mısır’da 8 tüp panzehir ile tedavisi devam eden ve yaklaşık 24 tüp panzehirin enjekte edileceği Aref sağlık durumu ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamasında “Ayaklarımı hareket ettiremiyorum. Kısmi felç olabilir, diyorlar. Yürümekte sıkıntı çekebileceğimi söylüyorlar” diyen Aref olay sonrasında kalcı bir sağlık sorunu yaşayabileceğini de böylece duyurmuş oldu.

Fransa’da yokmuş

Türkiye’de yılan sokması sonrasında panzehir için Mısır ya da Fransa’ya gitme ihtimali olduğu söylenen Aref için ciddi bir durumun da olduğu ortaya çıktı. Fransa’da panzehir olduğu söylense de aslında sadece Mısır’da panzehirin olduğu belirtildi. Aref bu durumu da aktarırken şöyle dedi “Gelmeseydin’ çok kötü olabilirdin, diyorlar. Bu ilaçtan Arabistan ve Fransa’da yokmuş, sadece Mısır’da varmış. Allah’tan buraya gelmişim yoksa 24 saati geçirince sinir krizleri ve kalp krizi riski olabileceğini söylediler”

Doktor raporlarına göre kalıcı bir rahatsızlığın oluşma ihtimali olan Aref, tedavi sonrasında normal bir şekilde yaşamına devam etme ihtimali de var. Tedavi sonrasında Aref’in sağlık durumu ile ilgili net açıklamalar yapabilecek.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler