Ana SayfaÜnlülerAsena ve Hasan Dere aldatma davasında yeni gelişme!

İlgili Postlar

Asena ve Hasan Dere aldatma davasında yeni gelişme!

Asena’nın eşi Hasan Dere’nin eski sevgilisi Deniz Gençay için açtığı dava sonuçlandı. İşte son yaşanan gelişmeler.

Asena ve Hasan Dere arasında başlayan ilişki sonrasında Hasan Dere ile eski sevgilisi Deniz Gençay arasındaki sorunlar bitmiyor. Geçtiğimiz yıl televizyon programına katılarak Hasan Dere’nin sevgili oldukları dönemde kendisini aldattığını ve aldattığı kişinin de Asena olduğunu söyleyen Deniz Gençay, dönem içerisinde oldukça fazla gündeme gelmişti. Yaşanan bu olaylar sonrasında Hasan Dere ise Deniz Gençay’a dava açacağını söyleyerek mahkemeye gitmişti. Mahkeme başvuruyu değerlendirdi.

Asena kimdir?

Başvuru kabul edilmedi

Fiziksel şiddetten ve maddi-manevi zorluklar nedeniyle Asena’yı uyaran Deniz Gençay için mahkemeye giden Hasan Dere,  50 bin lira tazminat davası açmıştı. Yaşanan bu durum sonrasında mahkeme tarafından yapılan incelemeler sonrasında başvurunun reddedilmesine karar verildiği öğrenildi.

Mahkeme tarafından karar açıklandı

Açıklanan kararda “Gençay’ın, Dere’yle bir ilişki yaşadığı ve ünlü şarkıcının açıklamalarının suç niteliği taşımadığı” şeklinde ifadeler kullanılırken İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’nde davanın görülmeyeceği de kesinleşmiş oldu. Dere ise hem maddi talep hem de manevi olarak kişiliğinin zedelendiğini söyleyerek bu yola başvurmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler