Ana SayfaÜnlülerCan Yaman'ın takıntısı ne?

İlgili Postlar

Can Yaman’ın takıntısı ne?

Erkenci Kuş dizisi ile yeniden ekranlara dönen ve yaz döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Can Yaman’ın takıntısı ne? İşte detaylar.

Son dönemlerde duruşu ve fiziği ile en dikkat çeken erkek oyunculardan birisi olan Can Yaman, Erkenci Kuş dizisinde Can Divit karakteri ile ekranlarda yer alıyor. Daha öncesinde Dolunay dizisi ile benzer bir etki yaratan oyuncu, geçtiğimiz günlerde Youtube üzerinden yapılan bir yayın katılarak özel bir röportaj verdi.

Can Yaman kimdir?

Can Yaman’ın takıntısı varmış!

Ekranlarda oynadığı Can Divit karakterinin kendi hayatıyla çok bağdaştığını söyleyen oyuncu, pek çok ortak özelliklerinin de olduğunu belirtti. Giyim stilinin dahi Can Divit ile çok benzediğini söyleyen Yaman, ilginç bir takıntısı olduğunu da açıkladı. “Cebimde çok şey de olur. Mesela bir yere gittiğimde cebimde çikolata taşırım. Çanta taşımayı sevmediğim için paltomdaki ceplik işime geliyor” diye konuştu.

Çikolata ve sevdiği yiyecekleri taşımak için oyuncu bol, derin cepleri olan kıyafetleri tercih ediyor. Oyuncu bu takıntısını çok fazla dile getirmezken verdiği röportaj ile birlikte bu durum da öğrenilmiş oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler