Ana SayfaÜnlülerAslı Enver'in davası sonuçlandı

İlgili Postlar

Aslı Enver’in davası sonuçlandı

Kış Güneşi dizisinde yer alan ve maddi anlaşmazlıklar nedeniyle mahkeme yoluna başvuran Aslı Enver’in davası sonuçlandı. İşte açıklanan karar ve son durum.

Ekranların sevilen oyuncusu Aslı Enver Kış Güneşi adlı dizide yer alarak büyük beğeni toplamıştı. Dönem içerisinde Endemol Medya ile çalışan ünlü oyuncu, dizinin yurt dışında yayınlanmaya başlaması ile birlikte daha fazla gelir hak etti. Fakat bu alacaklarını alamayan oyuncu, dava açarak konuyla ilgili yargıdan yardım istemişti. Açılan mahkeme sonuçlanırken Aslı Enver haklı bulundu.

Aslı Enver Türkiye’den ayrılıyor mu?

Ünlü oyuncunun alacağı tespit edildi

Mahkeme tarafından yapılan araştırmalarda Aslı Enver’in dizinin yurt dışı yayınları nedeniyle 32 bin 533 TL alacağının bulunduğu tespit edildi. Bu karar firmanın defterlerinin araştırılması ile birlikte ortaya çıkarken, mahkeme Aslı Enver lehine karar vererek alacağın kesinleşmesini sağladı.

İstanbul Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi’nde görülen davada, Aslı Enver’i temsil eden isim ise avukat İsmail Filiz oldu. Filiz mahkemede alacak için 4. İcra müdürlüğü üzerinden de işlemlerin başlatıldığını fakat sonucun alınamadığını söyledi. Davalı tarafın avukatı ise  “Davanın görevsizlik nedeniyle usulden reddine karar verilmesini talep ediyoruz” dedi. Mahkeme tarafından yapılan kontroller sonrasında karar Aslı Enver yönünde olurken duruşma dosya eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.

Aslı Enver kimdir?

Başka oyuncular da mahkeme açmıştı

Önümüzdeki günlerde yapılacak yeni duruşmalar ile birlikte karar kesinlik kazanmış olacak. Endemol Medya daha önce de farklı diziler için oyuncularla mahkemelik olmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler