Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay doğumunu anlattı: Paldır küldür

İlgili Postlar

Doğa Rutkay doğumunu anlattı: Paldır küldür

İkiz bebeklerini sağlıklı bir şekilde kucağına alan Doğa Rutkay, doğum ile ilgili anlarını sosyal medya hesabından paylaştı. Ünlü isim “Paldır küldür doğurdum” dedi

Ekranların sevilen ismi ve Güldür Güldür Show’da yer alan oyuncu Doğa Rutkay, hamilelik dönemi sonrasında sorunsuz bir doğrum gerçekleştirdi. Doğum ile ilgili anılarını sosyal medya hesabından paylaşarak sevincini, yaşadıklarını takipçilerine aktaran Doğa Rutkay, fotoğraf da paylaştı.

Doğa Rutkay kimdir?

Doğa Rutkay tek tek teşekkür etti

Paylaştığı fotoğrafa “Biricik hocam ve olağanüstü doğum ekibim… Kulağıma Chopen çalan, elimi tutan, başımı okşayan melek insanlar. Paldır küldür doğurdum ama baya rahatlatıcı ve unutulmazdı. Her birinize tek tek teşekkür ederim.” notunu düşen Doğa Rutkay, paylaşımı ile büyük beğeni topladı.

Doğa Rutkay doğumu gerçekleşti! İşte doğum sonrasında ilk gelişmeler

Doğum ile ilgili hocasından da dinlenecek pek çok şeyin olduğunu söyleyen oyuncu, ayrıca hocasının sözlerine yer verdi. Hocasının yaptığı açıklama ise şöyle; Kızımın düğün akşamı, gebeliğinin başından beri emek verdiğim Doğa ve Kerim Can çiftinin ikiz bebeklerinin doğumu başladı. Doğa telefonda samimi bir şekilde doğuma hangi hekimin geleceğini sordu. Doğum hekimliğinin böyle sınavları vardır, hekim arkadaşlarım çok iyi bilir ve benzer durumları yaşarlar.

Doğa Rutkay’dan ikizlerin ilk fotoğrafı

Doğumdan sonra düğüne yetişmiş

Ben 20 yıldır bu sınavlardan geçiyorum. Durumu kızıma anlattım, büyük bir olgunlukla karşıladı hızlıca hastaneye gidip Doğa’nın ikizlerini doğurttum. Doğa’nın mutluluğu sonrası düğüne tekrar yetişme telaşı… Huzur, yorgunluk ve heyecanın birlikteliği belki de bu mesleğin en güzel kazanımı. Nazik ve dürüst bu güzel çift benden ve ailemden gelen bu özveriyi sonuna kadar hak etti. İkizler sağlıkla büyüsünler, ben de ömrüm yettiğince onların çocuklarını doğurtma şansını yakalıyım.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler