Ana SayfaÜnlülerDoğa Rutkay ikizlerinin fotoğrafını paylaştı!

İlgili Postlar

Doğa Rutkay ikizlerinin fotoğrafını paylaştı!

Doğa Rutkay ikizlerinin fotoğrafını paylaştı! Doğa Rutkay, dün gece ikiz bebekleri Piraye ve Kerim’i dünyaya getirdi. Rutkay, bebeklerini fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. İşte Doğa Rutkay ve ikiz bebeklerinin fotoğrafları…

Son Dakika: Doğa Rutkay İkizlerini Dünyaya Getirdi!

Doğa Rutkay doğum yaptı

Ünlü oyuncu Doğa Rutkay, Kerimcan Kamal ile olan evliliğinden ikiz bebeklerini dünyaya getirdi. Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal çifti bebeklerine Piraye ve Kerim isimlerini verdi. Mutlu haberi, Kerimcan Kamal verdi.

Doğa Rutkay Kimdir?

Evet, Piraye ve Rutkay Kerim bu gece itibarı aramıza geldiler

Sosyal medya hesabından hastanede çekilmiş bir fotoğrafını paylaşan Kerimcan Kamal, paylaşımına “Evet, Piraye ve Rutkay Kerim bu gece itibarı aramıza geldiler. Büyük bir şaşkınlık ve sevinç bizde. Kulaklarına duasıyla isimleri okundu. Anaları da,bebeler de gayet iyiler. Önce kendilerine, ailelerine, vatana, milete ve tüm insanlığa hayırlı birer evlat olmaları en büyük arzumuz, tek hayalimiz. Bugüne kadar esirgemediğiniz dualarınız ve güzel niyetleriniz için binlerce teşekkürler. Herkesin evladıyla birlikte bizimkileri de Rabbim korusun. Sevgi ve saygılarımızla…” diye yazdı.

Bir bu işi başardık

Doğa Rutlay, merakla beklenen ikiz bebeklerinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına da “Biz iyiyiz merak etmeyin dostlarımız, tanış olmadan sevenlerimiz, dualarınıza kalpten geçen her türlü duygularınıza sonsuz teşekkürler… Biz bu işi beraber başardık.” diye yazdı.

İşte Doğa Rutkay’ın ikiz bebeklerinin fotoğrafı

Doğa Rutkay’ın bebeklerinin fotoğrafını paylaştığı gönderisine hayranlarından yorum yağmuru geldi. Sevenleri, Doğa Rutkay’a; “Güle güle büyütün meleklerinizi,sağlıkla sıhhatle,şansları bahtları bol olsun inşallah.,” “Rabbim analı babalı büyütsün yaşları uzun olsun hayırlı sağlıklı ömür olsun insallah.”, “Tanış olmadan aileden birinin bebeği olmuş gibi çok sevindik. Hep beraber sağlıklı günleriniz olsun.”, “Maşallah Allah analı babalı büyütsün inşallah 1 kız 1erkek mi dünyaya geldi?adıyla yaşasınlar masallah.”, “Yaaa maşallah subhanallah. Rabbim kolaylıkla ssğlıkla mutlu huzurlu en güzelliklerle büyütmeyi nasip etsin çok tatlısınız.”, “Maşşaalllah rabbim sağlıkla mutluluk ve huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah doğa hanım annelik size çok yakışmış.”, “Ayyy çok tatlılar Maşallah Allah Sağlıklı Hayırlı Uzun Ömürler Nasib Eğlesin İnşallah.” şeklinde yorumlar yaptılar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler