Ana SayfaÜnlüler4N1K İlk Aşk rekora koşuyor!

İlgili Postlar

4N1K İlk Aşk rekora koşuyor!

Fox TV’de yayınlanmaya başlanan 4N1K dizisi, beklentilerin üzerine çıkarak en çok konuşulan dizilerden birisi olmayı başardı.

Yaz dizileri arasında en iddialılardan birisi olan 4N1K, gençlik dizisi olarak oldukça dikkat çekti. Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren özellikle sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi olmayı başaran 4N1K, yayınlanan son reyting ve raporlarla birlikte çok ciddi bir ilgi gördüğünü de ortaya koydu.

4N1K 13 Temmuz reyting sonuçları

Fox TV’nin yeni gençlik dizisi iddialı!

Uzun zamandan beri yapılan tanıtımlar ile birlikte büyük bir beklentinin oluşturulduğu dizi, yayınlanmaya başladıktan sonra da bu beklentiyi karşılamayı başardı. Bu bakımdan şu anda en çok izlenen yaz dizilerinden birisi olan 4N1K, konusu ile aslında daha önce de Türkiye’de işlenmişti.

4N1K Kitaptan uyarlandı

24 yaşında yazar Büşra Yılmaz tarafından 4N1K adı ile yayınlanan kitap, daha önce de beyazperdeye taşınmıştı. Üstelik filmin 2. versiyonu da vizyona uyarlanmış ve büyük ilgi görmüştü. Bu projelerin başarılı olması ile birlikte 4N1K dizi olarak ekranlara gelirken dizi 4N1K İlk Aşk adı ile yayınlanmaya başladı. Bu hafta itibari ile ilk 2 bölümü yayınlanan dizi hem Total hem de AB grubunda birinci olmayı başardı.

Reytinglerin dışında sosyal medyaya yönelik yapılan analizlerde de dizinin en çok konuşulan dizi olduğu ve reytinglerin ardından sosyal medyada da birinciliği aldığı ifade edildi.  Dizinin mevcut başarısını devam ettirmesi halinde yaz dizisinden çıkarak kış sezonunda da ekranlarda devam etmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler