Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım: Adım attığım yerde deve kesilirdi

İlgili Postlar

Yeşim Salkım: Adım attığım yerde deve kesilirdi

Youtube üzerinden yayınlanan bir programa katılarak açıklamalarda bulunan Yeşim Salkım, “Adım attığım yerde deve kesilirdi” dedi.

Şarkıcı Yeşim Salkım ‘Selim Akar Sorarsa’ adı ile yayınlanan programa katıldı. Programda birbirinden iddialı açıklamalar yaparak dikkat çeken Yeşim Salkım, kalbinde kimsenin olmadığını söyledi.

Yeşim Salkım çok kızdı: Metres olmadım ben!

Yeşim Salkım “Kimseyi sevmiyorum”

Son olarak 2015 yılında Hakan Eratik ile bir ilişki yaşadıktan sonra ayrılan ve adı kimse ile anılmayan Yeşim Salkım, kalbinde kimsenin olmadığını söyledi.

Yeşim Salkım kimdir?

5 kere evlendi!

Bugüne kadar 5 kere evlilik yapan fakat buna rağmen kimse ile uzun süreli bir ilişki yaşamayan Yeşim Salkım, bu konuyla ilgili ise şöyle dedi; “Hayatıma giren tüm erkeklere (5 kere evlendi) teşekkür ettim. Hakan Uzan ile Ürdün’de bir sarayda düğün yaptık. Adım attığım yerde deve kesildi. O dönemde evde 14 yardımcım vardı. 250 lira yevmiye ile çalışan bir oyuncuyla (Hakan Eratik) köpek çiftliğinde evlendim. Severken hesap yapmadım. Aldatılmayı dibine kadar yaşadım. Zor ama eğlenceli bir kadınım. Canımı sıkmazlarsa, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmam. Aşk güzel bir duygu ancak şu an kalbim boş. Hayatım film olsa; çocukluğumu Beren Gökyıldız, gençliğimi Serenay Aktaş, olgunluk dönemimi Demet Evgar oynasın isterim”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler