Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım çok kızdı: Metres olmadım ben

İlgili Postlar

Yeşim Salkım çok kızdı: Metres olmadım ben

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerden birisi olan Yeşim Salkım, sosyal medyadan çok sert bir açıklama yaptı. İşte detaylar.

Instagram hesabından paylaşımlarda bulunan ve zaman zaman takipçileri ile tartışmalar yaşayan Yeşim Salkım, gelen bir yoruma çok kızdı. Bir takipçisinden gelen imalı sözler sert bir şekilde yanıt veren Yeşim Salkım, “Metres olmadım ben” dedi.

Yeşim Salkım’ın adıyla dolandırıcılık!

Uzan imasına Kızdı

Takipçisinin yorum bölümünden kendisine “Uzan’dan yeterince mal kalmadı mı” diye sormasına karşılık veren Yeşim Salkım, “Şapşal bence Cem’le mi? Evliydim daha onu bile bilmiyorsun yazmış olmak için yazıyorsun vah ki vah size hadi şimdi daha fazla azar yemeden sayfamdan çek git hadsiz terbiyesiz yediysem kocamın parasını yedim metres olmadım ben yuvada yıkmadım ahlaksızlık hiç yapmadım çok şükür bak ne yazdım gerçekten şükür” dedi.

Yeşim Salkım’ın bu sözleri üzerine sevenlerinden destek mesaj gecikmedi. Yeşim Salkım’ın profilinde yorum yazarak ünlü isme destek olan sevenleri bu tip durumlara takmaması gerektiğini ve herkesin Yeşim Salkım’ın kim olduğunu bildiğini söyledi.

Yeşim Salkım kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler