Ana SayfaÜnlülerSurvivor'dan elenip Türkiye'ye dönen Murat Ceylan'dan ilk paylaşım geldi!

İlgili Postlar

Survivor’dan elenip Türkiye’ye dönen Murat Ceylan’dan ilk paylaşım geldi!

Survivor’dan elenip Türkiye’ye dönen Murat Ceylan’dan ilk paylaşım geldi! Survivor 2018’den elenen Murat Ceylan, Türkiye’ye döner dönmez ilk paylaşımını yaptı. Ayağının tozuyla sosyal medyaya giriş yapan Ceylan, duygularını aktardı. Detaylar haberimizde…

Hakan Hatipoğlu ve Murat Ceylan arasında “Yalancı” krizi!

Murat Ceylan’a sevgi dolu karşılama

Survivor 2018 yarışmasında sona doğru yaklaşılırken, büyük filan heyecanına sayılı günler kala elenen yarışmacı Murat Ceylan, Türkiye’ye döndü. Ceylan, havalimanında büyük bir sevgi seli ile karşılaştı.

Survivor Murat Ceylan Kimdir?

Duygularını paylaştı

Survivor yarışmacısı Murat Ceylan, Survivor’dan dönüşünün ardında  sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Duygularını anlatan Ceylan, paylaşımında “Beni o kadar güzel bir şekilde karşıladınız ki… Duygularımı nasıl ifade etmeliyim size ne söylemeliyim bilemiyorum… Sanki bir cümle daha kursam, kuramadığım diğer cümlelere haksızlık ediyormuşum gibi hissediyorum kendimi. Tek söyleyebileceğim şey hiçbirimizin hayatı mükemmel değil biliyorum ancak bu sevginin karşılıklı olduğu gerçeği hayatımın en mükemmel anı oldu benim için… Koca bir sezon yüreği benimle atan her kalbe sonsuz teşekkür ederim. İyi ki varsınız! Survivor’da olduğu gibi müzik hayatımda da benimle aynı inançla ve bağlılıkla olmanız dileğiyle. Sizleri çok seviyorum.”

26 Haziran 2018 reyting sonuçları açıklandı! Zirvenin sahibi kim oldu? Survivor mı, Erkenci Kuş mu, yoksa Nijerya – Arjantin Fifa 2018 Dünya Kupası Karşılaşması mı?

Survivor 2018 yarışmacısı Murat Ceylan, büyük finale ve şampiyonluğa sayılı günler kala geçtiğimiz hafta Survivor’dan elenmişti. Ceylan, Türkiye’ye dönüş yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler