Ana SayfaÜnlülerEmina Jahovic'in incecik beli şoke etti! Photoshop mu, aşk acısı mı?

İlgili Postlar

Emina Jahovic’in incecik beli şoke etti! Photoshop mu, aşk acısı mı?

Mustafa Sandal ile geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanan ünlü şarkıcı Emina Jahovic, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile şoke etti. Beli incecik görünen Jahovic, ayrılık acısı ile bu kadar çok zayıfladı mı, yoksa photoshop mu kullandı? Detaylar haberimizde…

Emina Jahoviç ile Mustafa Sandal nöbetleşe tatil yapıyor

Emina Sandal’a ne oldu?

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile on yıllık evliliğini geçtiğimiz haftalarda tek celsede boşanarak sona erdiren Emina Johavic’in son hali şaşkınlık yarattı. Emina Jahovic, adeta bir deri bir kemik görünüyor.

Emina Jahovic kimdir?

Emina Sandal bir deri bir kemik

Bebek’te turlarken çekilmiş bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşan Emina Jahovic, belini açıkta bırakan bir kıyafet giymeyi tercih etmişti. Fotoğraftaki asıl dikkat çeken ayrıntı; Jahovic’in incecik görünen beli oldu. Ünlü şarkıcının fotoğrafına protoshop uyguladığını iddia edenler de oldu, Mustafa Sandal ile geçirdiği boşanma sürecinden dolayı ayrılık acısı çektiği için çok zayıfladığını iddia eden de.

İşte Emina Jahovic’in o paylaşımı

Mustafa Sandal kimdir?

Emina Jahovic’ten Mustafa Sandal’a gönderme

Emina Jahovic, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşımda bulunmuştu. Jahovic, aynada çektiği fotoğrafını “Sonunda 3 şey önemlidir: Ne kadar sevdiğin, ne kadar kibarca yaşadığın ve senin için bir şey ifade etmeyenlerin gitmesine nasıl incelikle izin verdiğin.” şeklinde bir not ekleyerek paylaşmıştı. Bu paylaşımı ile, boşandığı eşi Mustafa Sandal’a gönderme yaptığı düşünüldü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler