Ana SayfaÜnlülerEmina Jahoviç ile Mustafa Sandal nöbetleşe tatil yapıyor

İlgili Postlar

Emina Jahoviç ile Mustafa Sandal nöbetleşe tatil yapıyor

Emina Jahoviç ile Mustafa Sandal Göcek’te nöbetleşe tatil yaparlarken görüntülendi. Boşandıktan sonra Göcek’teki teknelerini ortak kullanmaya karar veren çiftten Mustafa Sandal, dün oğulları ile tatil yaptıktan sonra tekneyi eski eşi Emina’ya devretti.

Emina Sandal ile boşanmak, Mustafa Sandal’a pahalıya patladı!

 

2008 yılının ocak ayında dünya evine giren Emina Jahoviç ile Mustafa Sandal, 10 yıl süren evliliklerine, 6 haziranda resmen son vermişti. Göcek’te bulunan ve servet değerinde olan yazlıkları ile teknelerini boşandıktan sonra ortak kullanma kararı alan eski çift, geçtiğimiz dün tatil yaparken objektiflere yansıdı.

Mustafa Sandal, eşine bıraktığı milyonluk villa yüzünden annesiyle kavga etti!

Babalar Gününde tekne tatili

Posta gazetesinden Hakan Kırarslan’dan aldığımız habere göre Mustafa Sandal, ‘Babalar Günü’nü oğulları Yavuz ve Yaman ile teknede geçirdi. Sandal’ın annesi Tülin İleri ise oğlu ve torunlarına eşlik ederken görülmüştü.

Dün ise Mustafa Sandal ve annesinin tekneden indiği, Emina’nın ise tekneye binmesi dikkat çekti. Ünlü şarkıcı Sandal’ın, tekneyi ve oğullarını eski eşine teslim ettiği ve tatil nöbetini devrettiği gözlemlendi.

Emina Sandal Kimdir?

Çocukları gözünün önünden ayırmadı!

Teknede tatilin tadını çıkaran Emina; hiç durmaksızın 500 metre kadar yüzdü ve gözlüklerini takıp dalış yaptı. Akşamüzeri ise karaya çıkarak yürüyüş yaparken görüldü.

36 yaşında olan Emina Jahoviç’in doğumdan sonra fiziği ve formundan hiçbir şey kaybetmediği de gözlerden kaçmadı.

9 yaşındaki büyük oğlu Yaman’ın zodyaka tek başına binmesine izin vermeyen Emina’nın, tekne personelini sık sık uyardığı görülürken; 6 yaşındaki küçük oğlu Yavuz’u ise deniz scooter’ına binerken gözünün önünden ayırmadı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler