Ana SayfaÜnlülerBodrum'da öldürülen şarkıcı Hacer Tülü, Nazlı Hamarat'ı yasa boğdu!

İlgili Postlar

Bodrum’da öldürülen şarkıcı Hacer Tülü, Nazlı Hamarat’ı yasa boğdu!

Bodrum’da yaşanan silahlı saldırı sırasında hayatını kaybeden Hacer Tülü’nün yakın arkadaşı Nazlı Hamarat, üzüntüsünü paylaştı. Nazlı Hamarat, Hacer Tülü’nün vefat haberine inanamadı. Detaylar haberimizde…

Bodrum’da Eğlence Mekanında Silahlı Saldırı Sonucu, Ünlülerin Vokalisti Hacer Tülü Vefat Etti…

Hacer Tülü silahlı saldırıda öldürüldü

Bodrum’daki bir eğlence mekanına silahlı saldırı yapıldı. saldırı sırasında iki kişinin hayatını kaybettiği, dört kişinin de yaralandığı öğrenildi. Olayda hayatını kaybedenlerden biri, ünlü isimlere vokallik yapan Hacer Tülü’ydü. Hacer Tülü, silahlı saldırı sırasında vurularak öldürüldü.

Bodrum’da silahlı saldırıda öldürülen şarkıcı Hacer Tülü kimdir?

Nazlı Hamarat, Hacer Tülü’nün vefat haberi ile yıkıldı

Hacer Tülü’nün ölüm haberi, yakın arkadaşı Nazlı Hamarat’ı derinden sarstı. Yeni doğum yapan Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak bir evlat sahibi olan Hacer Tülü’nün ölümüne inanamadığını ifade etti.

Nazlı Hamarat Kimdir?

O bir anne, ne olur gerçek olmasın

Nazlı Hamarat, sosyal medya hesabından Hacer Tülü ile birlikte çekilmiş bir fotoğrafı ile birlikte yaptığı paylaşımda “Allah’ım ne olur doğru olmasın… Bayramda rüyamda gördüm lohusayım malum oldu sanırım. Baktım hikayelerine Bodrum’daydı eğleniyordu rüyamı anlatmak istemedim kimseye Hacer Tülü barda vurulmuş ölmüş diyorlardı. Çeşmeyi açtım ona anlattım gerçek olmasın diye kimseye söylemedim. Şimdi öğrenince şok oldum. Allah’ım ne olur doğru olmasın. Arkadaşımı evladına bağışla o da bir anne ne olur gerçek olmasın” notunu yazdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler