Ana SayfaDedikoduMustafa Sandal, eşine bıraktığı milyonluk villa yüzünden annesiyle kavga etti!

İlgili Postlar

Mustafa Sandal, eşine bıraktığı milyonluk villa yüzünden annesiyle kavga etti!

Mustafa Sandal, boşanırken eşi Emina Sandal’a bıraktığı 15 milyonluk villa yüzünden annesi ile kavga etti. Sandal’ın annesi, villanın satılmasını isteyince olanlar oldu. Detaylar haberimizde…

Mustafa Sandal, Sahnede Paris Hilton’a Eşlik Edecek

Mustafa Sandal ve Emina Sandal boşanması

Mustafa Sandal ve Emine Sandal çifti, on yıllık evliliklerini iki çocuklarına rağmen geçtiğimiz Kasım ayında sonlandırmaya karar vermişti. Ünlü çiftin boşaması henüz gerçekleşmedi.

Mustafa Sandal kimdir?

15 milyonluk villa kavga çıkardı

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, boşanma aşamasında olduğu eşi Emine Sandal’a Çubuklu’daki 15 milyon değerindeki villayı bırakmıştı. Bu villa, Mustafa Sandal ve annesinin kavga etmesine neden oldu.

Emina Sandal Kimdir?

Mustafa Sandal ve annesinin villa kavgası

Boşanma aşamasında geçici olarak Zincirlikuyu Zorlu Center’daki ofisinde kalan Mustafa Sandal’ın, ofiste yaşamaktan bıkıp, yıllar önce Ulus’ta satın aldığı ve kirasını annesinin aldığı eve taşınmak istediği iddia edildi. İddiaya göre; Mustafa Sandal’ın “Ulus’taki kiracıyı çıkar. Tadilat sonrası oraya ben taşınacağım.” teklifine annesi Tülin İleri’nin ve “Eşine bıraktığın milyonluk villayı sat, parayı paylaşın.” dedi. Böylelikle, anne ve oğul arasında tartışma yaşandığı iddia ediliyor.

Emina Sandal, geçtiğimiz haftalarda boşanma konusunda yaptığı açıklamada; “Mustafa ile örnek çifttik ama bir noktada bizden bir şey eksildi. Şimdi anladım ki eksilen şey; aşktı. Boşanmak aslında küçük bir ölüm. Birlikte yaptığın her şeyin ölümü. İki yıl acı çektiğim halde sesimi çıkarmadım. Öyle bir an geldi ki ‘Ya kalıp hasta olacağım ya da risk alıp gideceğim’ dedim. On aydır beraber yaşamıyoruz. Mustafa evi ilk terk ettiğinde çocukların durumu kabul etmesi çok zor oldu. Kocamı aldatmadım. Ona zarar verecek hiçbir hareketim olmadı. Velayet konusunu tartışmadık bile. Çocukların yeri annenin yanıdır. Türk vatandaşı kimliği taşıyorum. Hayatımı İstanbul’da sürdüreceğim. İlk ve son kez konuşuyorum. Barışma söz konusu değil. Beni hep haksız gösterdiler. Haklı olduğum halde bana iftiralar atıldı. Evlilik benim yüzümden bitti gibi gösterdiler ama nedeni ben değilim. Ben Boşnak bir kadınım ve Müslüman biriyim. Konuşulan ve yazılanların hiç biri doğru değil. Bitme nedenine gelirsek bunu söylemek istemiyorum; çünkü bu çok özel bir konu.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler