Ana SayfaDedikoduEvlenmek üzere olan Gülben Ergen yüzüğünü çıkardı! Burak Törer ile ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Evlenmek üzere olan Gülben Ergen yüzüğünü çıkardı! Burak Törer ile ayrıldı mı?

Gülben Ergen ve Burak Törer ayrıldı mı? Evlilik yolunda ilerleyen çiftten nikah haberi beklenirken, ayrılık haberi mi alacağız. Gülben Ergen, Burak Törer’in yüzüğünü çıkardı! Gülben Ergen, yüzüğü neden çıkardı? Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen’e şok! Çocukların yanına gitti ama…

Evlilik haberi bekleniyordu

Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı tam gaz devam ediyordu. Evlilik yolunda ilerleyen Gülben Ergen, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Burak Törer’in annesi ile tanışmıştı. Gülben Ergen, Burak Törer ve annesi, birlikte akşam yemeği yemiş ve sohbet etmişlerdi.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı bitti mi?

Aile tanışmasının ardından herkes Gülben Ergen ve Burak Törer çiftinden evlilik haberi beklemeye başladı. Ancak, geçtiğimiz günlerde Arnavutköy’de baş başa iftar yemeği yiyen Gülben Egen ve Burak Törer çifti hakkında ayrılık haberleri gündeme geldi.

Gülben Ergen’in yeni sevgilisi Burak Törer’in Eski Sevgilileri

Gülben Ergen, Burak Törer’in yüzüğünü neden çıkardı?

Gülben Ergen ve Burak Törer çifti ayrıldı mı? sorusunun çıkış nedeni; Gülben Ergen’in sevgilisi Burak Törer’in baş harfini taşıyan yüzüğünü çıkarmış olması. Basın mensuplarının dikkatinden kaçmayan yüzük detayı, Gülben Ergen’e soruldu. Ergen, “Yüzüğü çıkardınız mı?” sorusuna “Hey Allah’ım” diyerek yanıt vermekle yetindi.

Gülben Ergen ve Burak Törer, geçtiğimiz aylarda aşk yaşamaya başlamıştı. İlk başlarda ilişkilerini gizlemeye çalışsalar da başarılı olamamış, çıkan dedikoduların ardından aşklarını ilan etmişlerdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler