Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen'e şok! Çocukların yanına gitti ama...

İlgili Postlar

Gülben Ergen’e şok! Çocukların yanına gitti ama…

Son dönemlerde adı aşk dedikoduların karışan Gülben Ergen, geçtiğimiz gün çocuklar ile bir araya geldi.  Şarkıcı çocuklarından duyduğu bir söz sonrasında oldukça şaşırdı.

Gülben Ergen geçtiğimiz günlerde Bebek’te görüntülendi. Bebek’te arkadaşlarıyla birlikte bir araya gelen sanatçı yeni projeler hakkında bilgi verdi. Özellikle yeni bir single için çalışmalar yaptığını söyleyen Gülben Ergen, single çalışmasında Serkan Kaya ve Yıldız Tilbe’den önemli parçaların olduğunu ve parçalara çok güvendiğini söyledi. Ünlü sanatçı  “Serkan Kaya, Yıldız Tilbe’den parçalar var. Sezen Aksu’nun şarkıları da zulada” dedi. Konuştu. Ergen, dizi defterini artık kapattığını belirtti.

Gülben Ergen evlilik yolunda ilk adımı attı!

Dizi olmayacak!

Gülben Ergen dizi ve oyunculuk ile ilgili de bir açıklama yaparken dizi defterini tamamen kapattığını net bir şekilde belirtti.

Aşkı itiraf etti

Burak Törer ile ilgili aşk iddialarını da netleştiren Gülben Ergen, önceden arkadaş olduklarını ve sonrasında arkadaşlıklarının aşka dönüştüğünü ifade etti.

“Hadi fotoğraf çektirelim” deyince

Kafe çıkışında çocuklarla birlikte fotoğraf çektirmek isteyen Gülben Ergen, çocuklardan birinin söylediği sözle oldukça şaşırdı. Çocuklardan biri “Abla fotoğraf çekiliyoruz ama ben seni tanımıyorum ki” dedi. Kısa süreli bir şok yaşayan Gülben Ergen, sonrasında bozuntuya vermeden poz verdi. Gülben Ergen sonrasında çocuğun saçlarını okşadı. Fotoğraf karesinden sonra bölgeden uzaklaşan sanatçı, yaptığı kısa açıklamalarla geleceğe yönelik önemli planlarını da anlatmış oldu.

Gülben Ergen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler