Ana SayfaÜnlülerGülben Ergen evlilik yolunda ilk adımı attı!

İlgili Postlar

Gülben Ergen evlilik yolunda ilk adımı attı!

Gülben Ergen, evlilik yolunda ilk adımını attı. Ergen, sevgilisi Burak Törer ile aşk yaşamaya dolu dizgin devam ederken, Törer’in annesi ile tanıştı. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen’den Gönderme: Muradıma Erdim!

Gülben Ergen ve Burak Törer evleniyor mu?

Oyuncu, sunucu ve özellikle de şarkıcı kimlikleri ile dikkat çeken Gülben Ergen, son günlerde aşkın tadını çıkarıyor. Aşktan yana yüzü bir türlü gülmeyen Gülben Ergen, aradığı aşkı Burak Törer’de buldu. Gülben Ergen ve Burak Törer aşkı dolu dizgin devam ediyor. Çift, evlilik yolunda ilerliyor.

Gülben Ergen kimdir?

Gülben Ergen sevgilisi Burak Törer’in annesi ile tanıştı

Gülben Ergen ve Burak Törer, ilişkilerinde boyut atladı. Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, sevgilisi Burak Törer’i,n annesi ile tanıştı. Burak Törer, annesi ve Gülben Ergen, Arnavutköy’de bir mekanda bir araya geldi. Keyifli sohbetin ardından mekandan ilk ayrılan Gülben Ergen oldu. Ergen, magazincilerin sorularını yanıtlamadan hızlıca taksiye bindi ve uzaklaştı. Gülben Ergen’in ardından mekandan çıkan Burak Törer ve annesi, basın mensuplarının sorularını yanıtlamayı tercih etmezken, Burak Törer, “İlişkiniz nasıl gidiyor, ufukta evlilik var mı” şeklinde gelen bir soruya “Şu an annem var yanımda, bu konuları konuşmak istemiyorum” şeklinde yanıt verdi.

Geçtiğimiz yıl Erhan Çelik ile olaylı şekilde boşanan Gülben Ergen, son aylarda Burak Törer ile aşk yaşıyor. Ünlü şarkıcı, aradığı mutluluğu sonunda buldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler