Ana SayfaÜnlülerGizem Karaca'dan esrar öğütme makinesi açıklaması: Sarımsak öğütmek için aldım!

İlgili Postlar

Gizem Karaca’dan esrar öğütme makinesi açıklaması: Sarımsak öğütmek için aldım!

Uyuşturucu davası kapsamında hapis cezasına çarptırılan Gizem Karaca, evinde çıkan esrar öğütme makinesi hakkında açıklama yaptı. Karaca, o makineyi sarımsak öğütmek için aldığını açıkladı. İşte detaylar…

Gizem Karaca’nın avukatı uyuşturucu davasına itiraz etti: Gençlik hatası!

Gizem Karaca’dan esrar öğütme makinesi açıklaması

Ünlü oyuncu Gizem Karaca, uyuşturucu davasında aldığı 4 yıl 2 ay hapis cezasının ardından kendini savunmaya çalışıyor. Aralarında ünlü isimlerinde yer aldığı 34 sanığın yargılandığı uyuşturucu davasında “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan 4 yıl 2 ay hapis cezası alan Gizem Karaca, evinde çıkan esrar öğütme makinesi hakkında açıklama yaptı.

Gizem Karaca Kimdir?

Esrar öğütme makinesini sarımsak öğütmek için aldım

Sadece arkadaş ortamında merak ettiği için uyuşturucu kullandığını savunan oyuncu Gizem Karaca’nın evinden esrar öğütmek için kullanılan iki metal düzenek çıktı. Bu düzenekleri Viyana’daki bir mağazadan ‘sarımsak öğütmek’ için satın aldığını, uyuşturucu madde hazırlanmasında kullanıldığını bilmediğini, ayrıca kullanmadığını ifade etti.

Çağatay Ulusoy ile birlikte kullandık

Aynı davada hapis cezası alan Çağatay Ulusoy ile kısa süreli bir ilişki yaşadığını belirten Gizem Karaca, “Çağatay uyuşturucu kullanır. Zaman zaman birlikte kullandık. Ergun Taş da oyuncudur. Evine gittiğimiz zaman Çağatay’a ve bana esrar ikram ederdi. Kimseye uyuşturucu temin etmedim. Kendi kullanımım için esrar almadım.” dedi.

Gizem Karaca’nın avukatından savunma: Gençlik hatası

Ünlü oyuncu Gizem Karaca’nın avukatı Faruk Zorba, karara itiraz ederek “Bu kararın bozulacağına inancımız tamdır. Cumhuriyet savcılığınca düzenlenen iddianame ve mütalaadan anlaşılacağı üzere müvekkilin uyuşturucu madde ticareti yapmak gibi bir eylemi iddia konusu bile değildir. Yargılamaya konu edilen eylem iki arkadaşıyla birlikte esrar/uyuşturucu maddesi kullanmaktan ibarettir. Kendisinin şahsen temin ettiği maddeyi başka arkadaşıyla paylaştığı ve birlikte kullandığı iddiasına dayanılarak bu karar verilmiştir. Beş yıl önce meydana gelen talihsiz bir olay nedeniyle kamuoyu gündemine gelmek müvekkili derinden üzmektedir. Bu süreçte kendisi evlenmiş ve mutlu bir yuva kurmuştur. Henüz 20 yaşındayken yaşadığı ve gençlik hatası olarak değerlendirilmesi gereken bu üzücü olay nedeniyle büyük pişmanlık duymuştur.” şeklinde bir açıklama ile davaya itiraz etmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler