Ana SayfaÜnlülerPınar Altuğ çıldırdı: Eşin üniversiteye giden oğlun gibi!

İlgili Postlar

Pınar Altuğ çıldırdı: Eşin üniversiteye giden oğlun gibi!

Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan’ın yeni yaşını sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile kutladı. Altuğ’un paylaşımının duygusallığını bozan, bir takipçisinin yaptığı yaş farkını gündeme getiren yorum oldu. Ünlü oyuncu, o yoruma öfke saçtı. Detaylar haberimizde…

Pınar Altuğ mutlu evliliğin sırrını açıkladı

Pınar Altuğ ve Yağmur Atacan yine yaş farkı ile gündemde

Çocuklar Duymasın’ın Meltem’i Pınar Altuğ, 2008 yılında evlenmişlerdi. ünlü çiftin bu evlilikten Su ismini verdikleri bir kız çocukları dünyaya geldi. 43 yaşında olan Pınar Altuğ ve 35 yaşında olan Yağmur Atacan, sık sık aralarındaki yaş farkı ile gündeme geliyor. Yine, bu haberle gündeme geldiler.

Pınar Altuğ kimdir?

Pınar Altuğ’un duygusal paylaşımına gölge düştü

Pınar Altuğ, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından eşi Yağmur Atacan’ın doğum gününü duygusal bir paylaşım ile kutladı. Yağmur Atacan ile birlikte çekilmiş bir pozu sosyal medya hesabından paylaşan Altuğ, paylaşımına “Canımın içi koca, iyi ki doğmuşsun, iyi ki hayatıma girmişsin. Beraber daha çok uzun yıllarımız olsun. Seni çok seviyorum.” notunu ekledi.

İşte Pınar Altuğ’un o paylaşımı

Yağmur Atacan kimdir?

Sanki üniversiteye giden oğlun gibi

Ünlü oyuncu Pınar Altuğ’un bu duygusal paylaşımına bir takipçisi “Sanki üniversiteye giden oğlunmuş gibi Pınar Hanım.” şeklinde bir yorum yazdı. Bu yorumu gören Pınar Altuğ, öfkesini “Peki bundan size ne” şeklinde bir yanıt yazarak ifade etti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler