Ana SayfaÜnlülerBirol Güven Seksenler’i, Doksanlar’ı çekti, bu kez geleceğe ışınlayacak!

İlgili Postlar

Birol Güven Seksenler’i, Doksanlar’ı çekti, bu kez geleceğe ışınlayacak!

Eski dönem dizileri ile çok iyi bir seri yakalayan Birol Güven’in Seksenler ve Doksanlar’dan sonra geleceğe yönelik bir dizi planladığı öne sürüldü.

Ekranların sevilen senaristlerinden Birol Güven yeni bir proje hazırlığında. Her ne kadar Birol Güven tarafından bu konuda resmi açıklamalar yapılmamış olsa da bugünün en çok konuşulan konularından birisi olan bu durumu Mustafa Doğan gündeme getirdi.

Birol Güven’den yeni proje!

Birol Güven geleceğe ışınlayacak

Ekranlarda fenomen haline gelen Seksenler ve Doksanlar, eski sevilen dönemlere ışık tuttuğu gibi uzun süre de yayında kalmıştı. Bugüne kadar yayınladığı dizilerin büyük bir bölümünde başarı yakalayan ve projeleri ile yakından takip edilen Birol Güven’in gelecek projeleri şimdiden beklenti yaratırken nostaljik dizilerin ardından ünlü ismin geleceğe dönük olarak bir projeyi hayata geçireceği konuşuluyor. “Şimdi ise geleceğe ışınlamaya soyundu. Yakında ‘Birol Güven ile Gelecek Geliyor’ adlı bir programla ekranda olacak.” diyerek bu konudaki duyumlarını dile getiren Mustafa Doğan, aldığı bilgiler ışığında önceden konuyla ilgili bilgileri paylaştı.

Yeni programda Birol Güven’in “Gelecekte nasıl şehirlerde yaşayacağız?”, “Nasıl yemekler yiyeceğiz?”, “Uçan taksiler olacak mı?”, “Maçları robot hakemler mi yönetecek?” gibi sorulardan yola çıkarak farklı konuları ele alacağı belirtilirken programın Türkiye’deki Fütüristler Derneği tarafından da destekleneceği açıklandı. Benzer konseptte program bugüne kadar çok fazla görülmezken Birol Güven ile birlikte bu alanda da örnek olunması bekleniyor.

Birol Güven kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler