Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül makyajsız fotoğrafı ile sosyal medyada olay yarattı! Güzel mi, değil...

İlgili Postlar

Seda Akgül makyajsız fotoğrafı ile sosyal medyada olay yarattı! Güzel mi, değil mi?

Makyajsız ünlüler kervanına katılmaya karar veren Seda Akgül, sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ile takipçilerini ikiye böldü. Akgül’ün makyajsız hali mi daha güzel, yoksa makyajlı hali mi? Detaylar haberimizde…

Makyajsız ünlüler kervanına Seda Akgül de katıldı! Canlı yayında makyajını sildi…

Seda Akgül’den makyajsız paylaşım

Şu sıralar Hakan Ural ile birlikte magazin programı sunuculuğu yapan ünlü sunucu Seda Akgül, son zamanlarda akım haline gelen makyajsız fotoğraf paylaşımı modasına uydu. Ünlüler dünyasındaki birçok isim gibi makyajsız fotoğrafını paylaşan Akgül, makyajsız fotoğrafı ile olay yarattı.

Seda Akgül kimdir?

Seda Akgül’ün hangi hali daha güzel? Makyajlı mı, makyajsız mı?

Seda Akgül’ün sıfır makyajlı olarak paylaştığı fotoğraf, takipçilerini ikiye böldü. Sosyal medya takipçilerinin bazıları Seda Akgül’ün makyajsız halinin daha güzel olduğunu savunurken, bazıları ise makyajlı halinin daha güzel olduğunu savundu.

İşte Seda Akgül’ün olay yaratan makyajsız fotoğrafı

Biz karar veremedik. Magazin haberleri olarak ünlü sunucu Seda Akgül’ün hem makyajlı, hem makyajlı olarak her halini beğendik.

Seda Akgül, uzun zamandır fazla kilolarından kurtularak magazin dünyasında sık sık konu oluyordu. Şimdilerde, makyaj konusu ile haber oluyor. Geçtiğimiz günlerde TV8 ekranlarında Hakan Ural ile birlikte sunduğu programın canlı yayını sırasında da bir anda makyajını silerek şaşkınlık yaşatmıştı. Akgül, makyajsız halini beğenmediğini söylemiş, program partneri Hakan Ural ile bu halini daha çok beğendiğini söylemişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler