Ana SayfaÜnlülerTarkan baba oldu, ünlülerden tebrik yağıyor...

İlgili Postlar

Tarkan baba oldu, ünlülerden tebrik yağıyor…

Megastar Yarkan baba oldu. Tarkan, bebeğinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan’ın gönderisine ünlüler dünyasından tebrikler yağdı. Sanat camiasından birçok ünlü isim, Tarkan’ın bebek müjdesine tebrikle yanıt verdi. İşte Tarkan’ı tebrik eden ünlülerden bazıları….

Tarkan’ın bebeğinin ismi ne oldu? Aylarca Lidya denildi ama…

Tarkan baba oldu

Dünyaca ünlü yıldız Megastar Tarkan, baba oldu. Tarkan’ın eşi Pınar Tevetoğlu, ilk bebeğini dünyaya getirdi. Almanya’da gerçekleşen doğumda dünyaya gelen kızına ‘Liya’ ismini veren Tarkan ve Pınar Tevetoğlu, büyük bir heyecan içinde.

Tarkan kimdir?

Kızımız “Liya” dünyaya geldi

Megastar Tarkan, bebeğinin fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Tarkan, gönderisine “Kızımız “Liya” dünyaya geldi. Güneş gibi doğdu hayatımıza. Tarifi kelimelerle mümkün olmayan çoook güzel duygular içindeyiz…” notunu ekleyerek mutluluğunu ifade etti.

Pınar Tevetoğlu kimdir?

Ünlüler dünyası baba olan Tarkan’ı kutladı

Tarkan’ın paylaşımına binlerce tebrik yorumu gelirken, sanat camiasından da çok sayıda ünlü isim Tarkan’ı kutladı. İşte o ünlülerden bazıları ve yaptıkları tebrik yorumları:

Ata Demirer: Hoş geldi sefa geldi Allah analı babalı büyütsün kardeşim.

Mazhar Alanson: Vay vay vay Tarkan baba Allah analı babalı büyütsün.

Nazan Öncel: Hoşgeldin bebek, sefalar getirdin. Uyusun da büyüsün, iyi insan olsun.

Cüneyt Özdemir: Tebrikler.

Sibel Can:Prenses Liya hoşgelmiş Allah nazardan korusun meleğimizi. Çok mutluyum canım benim tebrik ediyorum güzel anneyi dünyanın en yakışıklı babasını.

Demet Akbağ: Saplıkla büyüsün, mutluluğunuz daim oldun, Tarkan’ım.

Kenan Doğulu: Canım Tarkan’ım sağlıkla, mutlulukla, huzur dolu bir ömür diliyorum. Gözümüz aydın. Hoşgelmiş Liya bebek. Pınar’ı ve seni kocaman öpüyorum ve tebrik ediyorum.

Taha Özer: Dinazor tavşan.

Megastar Tarkan, bebek müjdesini sosyal medya hesabından paylaştığı bir videoda vermişti. Eşi Pınar Tevetoğlu’nun hamile olduğunu duyurduğu videoda, “Bir süredir yazılıp çiziliyor, konuyla ilgili konuşuluyor. Bize de her gün soruyorlar; ‘Doğru mu, değil mi?’ ‘Değil’ desek de inanmıyorlar, ‘Yok öyle bir şey’ desek de inanmıyorlar. Demek ki hissediyorlar. Belki de haklılar. Evet, doğru, baba oluyorum. Doğru. Çok mutluyum. Paylaşmak istedim sizlerle de.” diye konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler