Ana SayfaKimdirCan Yılmaz Kimdir?

İlgili Postlar

Can Yılmaz Kimdir?

En Az Cem Yılmaz Kadar Komik Olan Can Yılmaz Kimdir? Can Yılmaz Nerede Doğdu? Can Yılmaz Aslen Nereli? Can Yılmaz Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…
Bugün Doğan Ünlüler

Can Yılmaz Nerede Doğdu? Can Yılmaz Aslen Nereli? Can Yılmaz Hangi Burç?

8 Aralık 1968 yılında İstanbul’da doğmuştur.  Can Yılmaz aslen Sivaslıdır. Can Yılmaz yay burcudur.

Can Yılmaz Kimdir?

Can Yılmaz Usta komedyen Cem Yılmaz’ın abisidir.

Annesi ev hanımı babası ise elektrikli ev aletleri satan bir mağazada çalışmıştır. Üç kardeştir Cem Yılmaz ve Özge Çevik.. Uzun yıllardır metin yazarlığı yapmaktadır. En önemli çalışmalarından bir tanesi Komedi Dükkanı isimli programın yazarlığını üstlenmesidir. Tolga Çevik’in Komedi Dükkanının tüm konsepti ve metinlerini Can Yılmaz yazmaktadır.

Can Yılmaz dizi yazarlığı, skeç, tiyatro oyunları gibi bir çok projede yazarlık yapmaktadır. Çok meşhur olan Kafa Dergisi’ne yazmaktadır. Hokkabaz, Pek Yakında, Her Şey Çok Güzel Olacak , GORA, AROG ve Yahşi Batı sinema filmlerinin senaryolarını Cem Yılmaz ile birlikte yazmışlardır.

Can Yılmaz için kardeşi Cem Yılmaz’ın o benden daha komiktir cümlesi sıkça medyada yer almaktadır. Bugüne kadar iki kitap yazmıştır.

Can Yılmaz kamera karşısında görünmekten pek memnun değildir. Kamera arkasında olmayı tercih ediyor. Aslında Cem Yılmaz ile sıklıkla birlikte bulundukları halde mekandan erken çıkarak görüntülenmemeyi tercih ediyor. Can Yılmaz koşu yapmayı çok seviyor. Hatta birçok koşu maratonuna katılacak kadar koşu tutkunudur. Sosyal medya mecrasında twitter kullanmayı tercih etmektedir. Can Yılmaz twitter hesabını aktif kullanmaktadır. Cem Yılmaz nasıl hep siyah tişört giyiyorsa Can Yılmaz da kareli gömlek giymekten kendini alamamaktadır. Sanırım giyim konusundaki tarzları iki kardeşin de aynı.

Can Yılmaz’ın Kitapları:

Yeni Başlayan İçin Klişe Hayatlar Matbaası

Yeni Alışanlar için Yap Bi Babalık

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler