Ana SayfaKimdirBarış Akarsu'yu doğum gününde özlemle anıyoruz! Barış Akarsu kimdir? Nasıl vefat etti?

İlgili Postlar

Barış Akarsu’yu doğum gününde özlemle anıyoruz! Barış Akarsu kimdir? Nasıl vefat etti?

Aramızdan ayrılalı 9 yıl olan ünlü şarkıcı Barış Akarsu’yu özlem ve hasretle anıyoruz…


Bugün Doğan Ünlüler

Barış Akarsu nasıl tanındı?

Barış Akarsu, katıldığı bir şarkı yarışması ile hayatımıza girmişti. 2004 yılında Akademi Türkiye isimli şarkı yarışmasına katılmıştı. Yarışmada, parlak sesi ile hemen ön plana çıkmış ve birinci olmayı başarmıştı. Bu yarışma, ona hak ettiği birçok kapının aralanması imkanı sağlamıştı. Özellikle, Cem Karaca’nın Islak Islak isimli şarkısı hafızalarda kaldı.

Yalancı Yarim’in Barış’ı

Hemen ardından, ünlü oyuncu Merve Sevi ile birlikte Yalancı Yarim isimli bir dizide rol almıştı. Bu dizi, yıldızının parlamasını sağlamıştı. O artık herkesin tanıdığı ve sevdiği bir isim olmuştu.

Barış Akarsu nasıl öldü?

Kariyerinin en parlak günlerini yaşayan Barış Akarsu, 29 Haziran 2007 günü yani doğum gününde Muğla’nın Bodrum ilçesinde talihsiz bir trafik kazası geçirdi. Bodrum Torba Kavşağı’nda Barış Akarsu’nun içinde bulunduğu otomobil, bir kamyonla çarpışmıştı. Akarsu, kaza sırasında ağır yaralanmıştı, kalbi durmuştu. Kalbi durmuş halde hastaneye kaldırılmış ve yeniden hayata döndürülmüştü. Ancak, yaşam mücadelesine beş gün dayanabilmişti. Ünlü şarkıcı, 4 Temmuz 2007 günü hayatını kaybetmişti.

Barış Akarsu kimdir? Ne zaman ve nerede dünyaya geldi?

Barış Akarsu, 29 Haziran 1979 tarihinde Bartın’da dünyaya geldi.

Barış Akarsu hangi burç?

29 Haziran günü dünyaya gelen Barış Akarsu, Yengeç burcudur.

Barış Akarsu, ilkokul, ortaokul ve lise eğitimini Amasra’da tamamladı. Lise yıllarında profesyonel olarak yelkencilik sporu yapıyordu. Ayrıca, müziğe karşı da büyük bir yeteneği vardı. Mızıka, gitar ve klavye çalıyordu. Müzik hayatına adım atışı, Amasra’ya gelen  müzisyenler sayesinde oldu. Müzik kariyerinde ilerleme kararı uygulamaya koyulan Barış Akarsu, Ankara’da solistlik yapmaya devam etti.

Barış’a söz verdim

Barış Akarsu’yu 9. ölüm yıl dönümünde anan acılı annesi Hatice Akarsu, Akarsu anısına sevenleri tarafından yapılan yürüyüşe katılarak “Rahmetli oğlumu 9. ölüm yılında anıyoruz. Barış’ın mezarına herkes gelmeyi çok istiyor, onların yüreklerinin, kalplerinin burada olduğunu biliyorum. Bizi bırakmayan bu güzel yüreklerin hepsine teşekkür ediyorum. Her yıl üzüntüyü, mutluluğu, kederi her şeyi yaşıyorum ama dimdik ayakta durmalıyım çünkü Barış’a söz verdim. Allah’ım onu cennetine layık eylesin. Ölüm hepimiz için, bu dünyanın yalan olduğunu Barış küçüklükten beri söylerdi.” şeklinde açıklama yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler