Ana SayfaÜnlülerDiriliş Ertuğrul'un yıldızı dünyaevine girdi

İlgili Postlar

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı dünyaevine girdi

Ekranın fenomen dizileri arasında yer alan Diriliş Ertuğrul’un yıldızı dünya evine girdi. ‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Aliyar karakterini canlandıran Cem Uçan, sevgilisi Gülşah Şahin ile Wyndham Grand Otel’de görkemli bir düğün ile evlendi. Hepsi ve daha fazlası haberimizde..

Cem Uçan Kimdir?

Diriliş Ertuğrul’un yıldızı Cem Uçan dünya evine girdi…

40 yaşında olan başarılı oyuncu bugüne kadar bir çok dizi ve filmde rol almıştır. Üniversite mezunu olan başarılı oyuncu dizide de ilim sahibi bir karakteri canlandırmaktadır. Son dönemin en çok izleyici kitlesine sahip diziler arasına giren “Diriliş Ertuğrul” dizisinde oyunculuğu ile dikkat çeken Cem Uçan, aradığı mutluluğu buldu. Uzun süredir birlikte olduğu Gülşah Şahin ile dünya evine girdi. Geceye ikilinin yakın dostları, aile ve akrabaları katılırken, dizi ekibi de neredeyse tam kadro oradaydı. Görkemli gecede şıklık yarışı ise gözlerden kaçmadı. Mutluluk görüntüleri ile göz dolduran çift, gecede gönlünce eğlendi…

“Evlilik cüzdanımı sıkı sıkı tuttum, bırakmayacağım”

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinde Aliyar karakterini canlandıran Cem Uçan, sevgilisi Gülşah Şahin ile Wyndham Grand Otel’de muhteşem bir düğün ile konuklarını ağırladı. Heyecanlı olduğunu belirten Cem Uçan, “Çok mutluyuz. Birbirimize çok aşıktık, evlendik” dedi. Gülşah Şahin ise “Evlilik cüzdanımı sıkı sıkı tuttum, bırakmayacağım” şeklinde karşılık verdi. Gülşah Şahin’in tercih ettiği gelinlik ise çok beğenildi. Ünlü çiftin balayı olarak nereye gideceği ise merak konusu oldu?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler