Ana SayfaDedikoduÖzlem Yıldız, Ozan Güven Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

İlgili Postlar

Özlem Yıldız, Ozan Güven Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Sosyal medyası hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen sunucu Özlem Yıldız, paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyanın diline düşmüştü. Özlem Yıldız, önceki gün bir güzellik merkezi açılışında objektiflere yansıdı. Yıldız, sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven hakkında, “Ozan’dan bunu hiç beklemezdim” dedi.

Ozan Güven Kimdir?

Özlem Yıldız: Ozan Güven’den bunu hiç beklemezdim!

Sosyal medyası hesaplarını aktif olarak kullanan ünlülerin başında gelen sunucu Özlem Yıldız, paylaştığı fotoğraf ile sosyal medyanın diline düşmüştü. Güzel sunucu photoshop’lu paylaşımlarına bir yenisini daha ekleyerek yine yaptı yapacağını. Özlem Yıldız’ın son paylaşımı sosyal medyada alay konusu haline gelmişti.

Özlem Yıldız, geçtiğimiz gün bir güzellik merkezinin açılışında görüntülendi. Yıldız, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven ile ilgili şunları söyledi:

Şiddet ve dayak hayatımızın her yerinde var. Kadınların buna sessiz kalmaması lazım. Ozan’dan bunu hiç beklemezdim. Hep saygı duyduğum bir sanatçıydı ama şu an burada kadına şiddet uygulayan bir Ozan Güven’i konuşuyoruz. Sebebi ne olursa olsun savunulacak hiçbir yanı yok. Fotoğrafları gördüm, canı yanmayan bir kadın bu fotoğrafları kullanmaz. Onun psikolojisi hiç kolay değil. Hiçbir kadın bunu hak etmez.

Ozan Güven Skandalı Sonrası Senaristler Kadına Şiddete Karşı Bildiri Yayımladı
 

Özlem Yıldız, Ozan Güven Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Özlem Yıldız, plajda çekildiği fotoğraflarını sosyal medya takipçileri ile yayınladı. Pozunu kusursuz bir hale getirmek için photoshop kullanan Özlem Yıldız, photoshopu biraz abartınca olanlar oldu. Sosyal medyada oldukça konuşulan Özlem Yıldız Sosyal Medyanın Diline Düştü

Özlem Yıldız kimdir?

Son fotoğraf paylaşımında poza müdahaleyi biraz abartan 40 yaşlarındaki ünlü sunucu, merdivenleri yamultunca sosyal medyada alay konusu oldu.

Özlem Yıldız'ın Photoshoplu O Pozu

Yıldız, gazetecilerin sorularını yanıtlayarak sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakim karşısına çıkacak olan Ozan Güven ile ilgili şunları söyledi:

Hayat Hakkımı Aramayı Öğretti

Sunucu, basın mensuplarının “Siz hiç şiddet gördünüz mü?” sorusuna ise, “Ben tırnaklarımla kazıya kazıya bir yerlere geldiğim için hayat hakkımı aramayı öğretti. Meslek sahibi ve ayakları yere basan, güçlü bir anneyim. Kimsenin bana şiddet uygulamasına izin vermem” dedi.

Evliliğe Kapılarım Kapalı Değil

Aynı zamanda evliliğe de yeşil ışık yakan Özlem Yıldız, “Ben kurulu düzeni ve aile hayatını çok seviyorum. Kapılarım kapalı değil. Hayatıma girecek kişiyi oğlum da onaylamalı buna çok dikkat ediyorum. Hayatımı paylaşacağım, başımı omzuna koyacağım birini istiyorum” şeklinde konuştu.

Eski Eşi Gözaltına Alınan Özlem Yıldız Sessizliğini Bozdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler