Ana SayfaDedikoduMehmet Aslantuğ Hakkında Ortaya Atılan Şok Edici İddialar

İlgili Postlar

Mehmet Aslantuğ Hakkında Ortaya Atılan Şok Edici İddialar

Şeriban Emirli tarafından Mehmet Aslantuğ hakkında ortaya atılan şok edici iddialar magazin dünyasına bomba gibi düştü. Geçmişte Mehmet Aslantuğ ile ilişkisi olduğunu iddia eden Şeriban Emirli, Aslantuğ’nun zoruyla kürtaj olduğunu söyleyince ortalık karıştı

Mehmet Aslantuğ ve Şeriban Emirli Sevgili Miydi?

Aslantuğ ile daha 18 yaşındayken bir film setinde tanıştığını anlatan Şeriban Emirli, film sonrasında ikili arasında tutkulu bir aşk doğduğunu dile getirdi. Birliktelikleri süresince Aslantuğ’dan iki kez hamile kaldığını dile getiren Emirli,   ilk bebeklerini 3 aylık hamileyken o yıllarda yasal olmamasına rağmen Mehmet Aslantuğ’un baskısı nedeniyle aldırdığını ileri sürdü.

Mehmet Aslantuğ’un Oğlu Babasının Yolundan Gidecek!

Doktor Uyardı

İlk bebeğini aldırdıktan bir yıl sonra yeniden hamile kaldığını ileri süren Şeriban Emirli, ikinci çocuğunu da yine Mehmet Aslantuğ’un baskılarına dayanamayarak aldırdığını ifade etti. Bu işlemin ilkine göre çok daha riskli olduğunu dile getiren Emirli, bebeğe hamile olduğunu 5 aylıkken fark ettiğini dile getirerek o dönem doktorun Mehmet Aslantuğ’a “Bu bir cinayet olur. Bebek artık 5 aylık. Ayrıca anne operasyon sırasında hayatını kaybedebilir, anne adayı ömür boyu bir daha hamile kalamayabilir” diye uyardığını buna rağmen ikinci çocuğunu da aldırmak zorunda kaldığını belirtti.

Mehmet Aslantuğ Hakkında Ortaya Atılan Şok Edici İddialar

Yaptığı açıklamalarla gündeme bomba gibi düşen Şeriban Emirli’nin tek açıklamaları da bunlar değildi. Kocasıyla boşanma sebebinin de Mehmet Aslantuğ olduğunu dile getiren Emirli “Bir daha hiç hamile kalamadım. Yaşadığım evlilik bu yüzden bitti” dedi. Bu ithamların ardından gözler ünlü oyuncuya çevrildi. Mehmet Aslantuğ kendisi hakkında öne sürülen iddialara “Çok yazık! 33 yıl önce bir film seti arkadaşlığı ‘hayat arkadaşlığı’diye tariflenip asılsız ithamlarla gündem yaratma aç gözlülüğüne yelteniyor!” yanıtını verdi.

Mehmet Aslantuğ Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler