Ana SayfaÜnlülerFatih Ürek, “Çok özlemişim canım benim”

İlgili Postlar

Fatih Ürek, “Çok özlemişim canım benim”

Geçtiğimiz aylarda Etiler’de olan restoranını ziyaret giden ünlü şarkıcı Fatih Ürek, mekan ekibiyle buluştu. Kısa zamanlı süren bir toplantı yapıp Korona virüs tedbirleri hakkında bilgi alışverişi yapmıştı. Toplantı sonrası magazin muhabirleriyle ayak üstü sohbet eden eski dostu ünlü şarkıcı Demet Akalın hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunmuştu. Şimdilerde ise Şarkıcı Fatih Ürek son paylaşımıyla şaşırttı. Seda Sayan ile olan tatil fotoğrafını paylaşan Fatih Ürek’in filtreyi fazla kaçırması dikkat çekti.

Hande Yener, Fatih Ürek ve Demet Akalın Hakkında Konuştu!

Seda Sayan Kimdir?

‘Fatih Ürek’in Seda Sayan filtresi’

54 yaşına gelen ünlü şarkıcı, “Karantina bittikten sonra da arkadaşlarımla buluşup keyif yapmayı istiyorum, özlüyorum onları. Sahneleri çok özledim. Nasıl olacak bilmiyorum ama şarkı söylemeyi, insanları eğlendirmeyi çok özledim. Devletimizin gösterdiği yolda ilerleyeceğiz” şeklinde konuştu.

Gelinim Mutfakta isimli programda uzun süredir sunuculuk yapan Fatih Ürek, şu sıralar tatilin tadını çıkarıyor. Dostlarıyla olan tatil fotoğraflarını sık sık sosyal medya hesabından paylaşan tecrübeli sunucu son olarak yakın dostu Seda Sayan’la bir fotoğraf paylaştı. Ürek’in “Çok özlemişim canım benim” notuyla paylaştığı fotoğrafı gören sosyla medya kullanıcıları paylaşıma bir kez daha bakma ihtiyacı hissetti. Fatih Ürek’in kullandığı filtreyi gören bazı takipçileri bu kareyle ilgili olarak “Fatih Ürek’in Seda Sayan filtresi” şeklinde yorumlarda bulundu.

Fatih Ürek, “Çok özlemişim canım benim”

Fatih Ürek Kimdir?

Fatih Ürek, “Çok özlemişim canım benim”

35 senedir eğlence camiasında var olduğunu vurgulayan Fatih Ürek, “Kimsenin arkasından çirkeflik yapmadım ve düşünmedim. Ben yapamam, beceremem yani. Benim için artık hiç önemli değil bu konu. Düşüneceğimiz daha önemli konular var” açıklamasını yapmıştı.

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek geçtiğimiz dönemlerde çok yakında arkadaş olduğu ünlü şarkıcı Demet Akalın ile ilgili veryansın etmişti. Fatih Ürek, ablasının cenazesinin peşinden Demet Akalın’la aralarında dedikoducu tartışması çıkmış ve tartışma giderek artmıştı.

Dostu Demet Akalın’ı telefonla aradığını ancak kendisine “Sen kimsin ki seni dinleyeyim?” diye dedğini anlatan Fatih Ürek; ‘‘Demet Akalın benim için bitmiştir!” dedi. Şarkıcı Demet Akalın için ‘‘O benim için sıfıra sıfır bir karakterde insan” diyen Fatih Ürek, aylar öncesinde oluşan kavgayı yeniden alevlendirdi.

Fatih Ürek, Demet Akalın'a Ateş Püskürdü!
Fatih Ürek, Demet Akalın’a Ateş Püskürdü!

Demet Akalın Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler