Ana SayfaÜnlülerAli Biçim, 5 Aylık Mücadele Eden Destekçilere Vurgu Yaptı!

İlgili Postlar

Ali Biçim, 5 Aylık Mücadele Eden Destekçilere Vurgu Yaptı!

Popüler yarışma Survivor 2020 şampiyonu olan yarışmacı Cemal Can Canseven, haftalardır uzayan saç ve sakallarını kesti. Cemal Can Seven, yeni halini “Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım” mesajıyla takipçileri için paylaşmıştı. Survivor 2020 şampiyonu’nun bu paylaşımına çok kısa sürede 1 milyonun üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi. Survivor 2020 serüvenini şampiyonlukla noktalayan Cemal Can Canseven’e, yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in desteği dikkat çekmişti. Oyuncu ve sunucu Ali Biçim, 5 aylık mücadele boyunca devam eden bu desteğe vurgu yaptı.

Acun Ilıcalı Yarışmacıların Hayat Hikayelerini Dinledi! Cemal Can Gözyaşlarına Boğuldu!

Ali Biçim: Survivor’ın şampiyonu Danla Bilic!

Survivor 2020 serüvenini şampiyonlukla noktalayan Cemal Can Canseven’e, yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in desteği dikkat çekmişti. Oyuncu ve sunucu Ali Biçim, 5 aylık mücadele boyunca devam eden bu desteğe vurgu yaptı. Gazetecilerin ve sosyal medyanın tepkisi şöyle oldu;

Survivor2020 şampiyonu kim? Cemal Can seven. Hal böyleyken oyuncu, sunucu ve sosyal medya fenomeni Ali Biçim’in şöyle bir tweet atmasına ne demeli? “Gündem yoğunluğundan kutlamayı unuttum. ‘Survivor’ın şampiyonu olan Danla Bilic’i kutlarım.”

Şimdiye kadar lafı gediğine koyarak takıldığını susturan bu tür zeka ürünü göndermeleri bugün son yolculuğuna uğurlayacağımız Huysuz Virjin yapardı. Bana Huysuz Virjin’i hatırlatan Ali Biçim’in yaptığı ironiye itirazı olan var mı? Olamaz. 

İşte Survivor Şampiyonu Cemal Can'ın Yeni İmajı

Ali Biçim, 5 Aylık Mücadele Eden Destekçilere Vurgu Yaptı!

Acun Ilıcalı’nın Instagram’da yarışmacılarla yaptığı canlı yayında 3 milyon izleyiciyle kırılan rekorda bile Cemal Can’ın, Danla Bilic’ten nasıl destek istediği hâlâ akıllarda. Danla Bilic. Cemal Can’la Danla Bilic’in zaferi birlikte göğüslemişler gibi kuliste şampiyonluk kupasını ısırıp, paylaştıkları fotoğraflara hala beğeni yağıyor sosyal medyada. Popüler yarışma Survivor 2020 şampiyonu olan yarışmacı Cemal Can Canseven, haftalardır uzayan saç ve sakallarını kesti. Cemal Can Seven, yeni halini “Hep hayalini kurduğum aynanın karşısındayım” mesajıyla takipçileri için paylaşmıştı. Survivor 2020 şampiyonu’nun bu paylaşımına çok kısa sürede 1 milyonun üzerinde beğeni ve yüzlerce yorum geldi. Survivor 2020 serüvenini şampiyonlukla noktalayan Cemal Can Canseven’e, yakın arkadaşı olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic’in desteği dikkat çekmişti. Oyuncu ve sunucu Ali Biçim, 5 aylık mücadele boyunca devam eden bu desteğe vurgu yaptı.

Ali Biçim, 5 Aylık Mücadele Eden Destekçilere Vurgu Yaptı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler