Ana SayfaÜnlülerÖzlem Yıldız Ekranlara Dönüyor!

İlgili Postlar

Özlem Yıldız Ekranlara Dönüyor!

Uzun süre ekranlardan uzak kalan  Özlem Yıldız ekranlara dönüyor. Kanal D’de ‘Konuştukça’ adlı bir programlarla ekranlara dönüş yapacak olan Yıldız verdiği bir röportajda “Yuvaya Döndüm” diyerek heyecanını dile getirdi. Özlem Yıldız’ın verdiği röportajın detayları haberimizde…

Özlem Yıldız kimdir?

Konuştukça Öğreneceğiz

Özlem Yıldız ekranlara dönüyor. Kanal D’de yayınlanacak “Konuştukça” programı için şu sözleri söyledi;

“Konuştukça konuşacağız, konuştukça öğreneceğiz, birlikte eğleneceğiz. Hayatı paylaşacağımız, yaşamın içinden her şeyin olduğu bir program. Hafta sonları ailece oturduğumuz ve keyifli sohbetlerin olduğu kahvaltı sofraları için farklı, pratik ve ekonomik tarifler de vereceğiz; sağlıktan doğal yaşama, güzellikten kişisel bakıma, eğitimden psikolojiye kadar her konuyu akılda kalıcı içerikler ve renkli anlatımlarla, uzman konukların görüşlerini aktararak izleyiciye sunacağız.

Müzik ve televizyon dünyasının sevilen yüzlerini samimi sohbetler, hayatlarına dair en özel kesitler ve sürprizlerle evlerinize konuk edeceğiz. Ayrıca programımızda izleyicilerimize yepyeni bir hayatın kapılarını aralayacak değişim bölümümüz de olacak; küçük dokunuşlarla yaşanan büyük farklara birlikte şahit olacağız, onların hayatına dokunacağız.”

Özlem Yıldız, Ozan Güven Hakkında Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu!

Özlem Yıldız: Yuvaya Döndüm

Çekimlerde eğlendiğini dile getiren sunucu; “Heyecanlıyım tabii. Bir de şöyle bir şey var, ben ilk müzik kanallarında başladım ama ulusal olarak ilk kanalım Kanal D. “Sabah Şekerleri” ile başlamıştım. Sonra “Çarkıfelek”. Kanal D’nin daha Mecidiyeköy’deki binasında olduğu dönemlerdi. Kameraman arkadaşlarım, teknik ekip, yönetim kadrosu; o kadar aile gibiydik ki. O ortamda yıllarım geçti. Yeniden geri dönmenin, hiç ara vermemiş gibi kaldığım yerden devam etmenin, bu çatının altında bulunmanın ekstra bir heyecanı var o yüzden” dedi.

Yuvaya dönmüş gibi hissettiğini söyledi ve “Konuk olarak değil de yeniden ailenin bir ferdi olarak adım attığım için aşırı heyecanlandım, sesim titredi. Belli etmemeye çalıştım ama ciddi duygu yoğunluğu yaşadım yani. Hâlâ eski kameraman arkadaşlarım duruyor. Hiç ayrılmamış gibiyiz. Sadece saçlarına biraz kır düşmüş. Düşün o zaman 17 yaşındaydım, şimdi 13 yaşında oğlum var. Hayat o kadar hızlı akıp geçiyor” diyerek ekledi.

Bir Tek Pandemi Döneminde Ojesiz Gezdim

Özlem Yıldız çocukluğundan beri bakımlı oluğunu şu sözlerle ifade etti: “Bana hep “Hiç değişmedin, hep zayıf ve bakımlısın, hep genç gösteriyorsun” falan diyorlar. Bir şeyler yapmanız, kendinizi sevmeniz, kendinize bakmanız lazım. Mesela ben bir tek pandemi döneminde ojesiz gezdim. Onun dışında en salaş tatilde bile aman ellerim bakımlı olsun, yüzüm gözüm düzgün olsun isterim. Çocukluğumdan beri kendimi önemsiyorum, kendime bakıyorum. Bu çok kokoş olmak, pür makyaj ve topuklularla gezmek değil ama… Bakımlı olmayı seviyorum genel olarak. Bunun için illa çok para da gerekmiyor.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler