Ana SayfaÜnlülerŞükran Ovalı 'dan Samimi İtiraflar

İlgili Postlar

Şükran Ovalı ‘dan Samimi İtiraflar

Sevilen oyuncu Şükran Ovalı bir gazeteye verdiği röportajda çok samimi itiraflarda bulundu. 2017 yılında futbolcu Caner Erkin ile hayatını birleştiren güzel oyuncunun Mihran Ela adında bir kızı bulunuyor. Son olarak Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak gördüğümüz Ovalı iş ve aile hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. İşte o röportajdan bazı satır başları..

Şükran Ovalı kimdir?

Şükran Ovalı: En Büyük Motivasyonum Kızım

En büyük motivasyonunun kızı Mihran Ela olduğunu söyleyen oyuncu anne olunca oyunculuğu bırakır önyargısı için

“Yıl 2020. Ama kadınları normların içine sokmak, kalıplaştırmak, psikolojik şiddet ve manipüle etmek hep var. ‘Evlendi, çocuğu oldu artık çalışmaz…’ İşte bu, mahalle baskısı dediğimiz şey. Erkek egemen bakış maalesef ki hep kendini hissettiriyor. Halbuki hepimiz çalışan annelerin çocuklarıyız. Şu bilinmeli, kadın istediği zaman her şeyi en iyi şekilde yapar” dedi.

Şükran Ovalı Tüm Kazancını Nereye Bağışladı..

Hamilelik sürecinden sonra konuk oyuncu olarak oynadığı Ufak Tefek Cinayetler’de ki kilolu haline yapılan eleştiriler için; 

“Bunları kadınlar yaptığında çok daha fazla üzülüyorum. Ben de genelde hemcinslerimden duyup üzüldüm. Herkesin bedeni aynı olmak zorunda değil. Bu benim özgürlüğüm. Ben o süreçte loğusaydım. Kızım Mihran iki aylıktı. Bedenim değişmişti ama mutluydum. ‘Ufak Tefek Cinayetler’e konuk oyuncu oldum. Ondan sonra eleştiriler geldi. Ama eleştiri ve hakareti karıştırmamalı. Günümüzde sosyal medyada hakareti bir meziyet haline getirdiler. Bu eleştiri değil, sınır ihlali. Ama kötü, vicdanı eksik insanların yazdıklarıyla artık ilgilenmiyorum” sözleriyle üzgünlüğünü dile getirdi.

Oyundan Kazandığımı Bağışladım

“Evlendikten sonra hayatınızda neler değişti?” sorusuna Ovalı;

“Aile olmanın motivasyonu çok yüksek. Birbirimize çok şey kattık. Konuşmayı, dertleşmeyi ve dürüstlüğü önemsediğim kadar ilişkide sessiz kalmayı, yan yana konuşmadan durup anı paylaşmayı da önemsiyorum. Biz bunu yakaladık. Gönül gönüle değdiği zaman mutlak bir değişim oluyor” diyerek yanıt verdi.

29 Eylül’de Maçka ‘KüçükÇiftlik Park’ta  sahneleyeceği ‘Evlat’ oyunu için Şükran Ovalı;

“İyi bir aile hikâyesi. Çok çarpıcı bir konusu var. Ama bunu çok yalın bir şekilde anlatıyor. Hem bir eş, hem ebeveyn olma, hem evlat olma üzerine herkesin kendine dair bir şeyler bulabileceği bir oyun” dedi ve ekledi:

Canlandırdığım Sophia karakteri bütün hikâyenin içinde en umutlu olan karakter. Yeni bebeği olmuş ama kendinden ve ailesinden vazgeçmiyor. Eşinin daha önceki evliliğinden olan oğluna hayata tutunması için yardım etmeye çalışıyor. Klişe bir ikinci anne değil yani. Çocuğun kendini yok saydığı dönemde ona el uzatıyor. Oyunun dönüşmesinde de önemli bir rolü var.

Oyundan kazandığını ‘Çarşı Kadın’a ve kız çocuklarının eğitimi için bağışladığını söyleyen Şükran Ovalı;

“Adaletsizliklere, savunmasız her canlıya yapılan zulme karşı isyanım var. Ama geleceğe dair umutluyum. Bunları konuşmaya başlamamız bile bir adım. Dönüşüp gelişeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler