Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in Yeni Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

Özcan Deniz’in yeni dizisi “Seni Çok Bekledim” yakında başlıyor. İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz’in başrollerini paylaşacağı dizinin çekimleri Erzincan’da başladı. Dizi çekimlerinden kareler yayınlanmaya başlandı.

Özcan Deniz kimdir?

İrem Helvacıoğlu Kimdir?

Seni Çok Bekledim Dizisinden İlk Kareler

Star Tv’de ekrana gelecek olan Seni Çok Bekledim dizisinden yeni kareler paylaşılmaya başlandı. Son olarak Sen Anlat Karadeniz dizisi ile ekranlarda izlediğimiz İrem Helvacıoğlu ve Özcan Deniz ilk kez aynı projede yer alıyor. İkilinin dizi setinden ilk karesi yayınlandı. Merakla dizinin yayınlanmasını bekleyen izleyiciler Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nu birbirine yakıştırdı.

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımı olan dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor. Dizinin bir bölümü Erzincan’da geçiyor. Erzincan setini tamamlayan ekip, İstanbul’a dönerek çekimlere yüksek tempoda devam ediyor. Beykoz’da çekimleri devam eden diziden ilk kareler paylaşılmaya devam ediyor.

Şok Haber! Özcan Deniz Evlilik Kararı Aldı! Şarkıcı Kiminle Evleniyor?

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizinin başrollerini Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu paylaşıyor. İkilinin setten ilk birlikte fotoğrafı yayınlandı. Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu hayranları merakla dizinin yayınlanmasını bekliyor.

Dizinin Konusu

Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanan dizide tutkulu bir aşk hikayesi konu ediliyor. Dizinin bir bölümü Erzincan’da geçiyor.

Dizide Özcan Deniz, ailesinden uzak, tek başına bir hayat kurmuş, iş adamı ‘Kadir’ karakterine hayat verirken, İrem Helvacıoğlu ise babasız büyümüş ve kendi ayakları üzerinde durmuş, fotoğrafçı ‘Ayliz’ karakteri ile seyirci karşısına çıkacak. Yıllar boyunca birbirine teğet geçen Kadir ve Ayliz, birbirlerinin hayatına umulmadık bir anda girecek ve birlikte inanılmaz bir mucizeye tanıklık edecekler.

İrem Helvacıoğlu nasıl 20 kilo verdi?

Başrollerinde, Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun paylaştığı dizide ikiliye Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Şehsuvar Aktaş, Selen Domaç ve Ahmet Mekin gibi usta isimler eşlik ediyor.

Skala Yapım ve Dnz Film’in ortak yapımı olan dizinin yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ oturuyor. Sürükleyici hikayesi ile merakla beklenen dizinin yakında Star Tv’de ekranlara gelmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler