Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola 'nın Sevgilisinden Temizlik İtirafı

İlgili Postlar

Ezgi Mola ‘nın Sevgilisinden Temizlik İtirafı

Ezgi Mola ‘nın sevgilisi işletmeci Mustafa Aksakallı Ezgi Mola’nın titiz ve düzenli olduğunu itiraf etti. İbrahim Büyükak ile Bebek’te görüntülenen Mustafa Aksakallı nişanlısı Ezgi Mola’nın reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisindeki oyunculuğu için “Çok İyi” yorumunu yaptı. Detaylar haberimizin devamında….

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola Titiz ve Düzenli

Ekranların reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Ezgi Mola’nın nişanlısı Mustafa Aksakallı İbrahim Büyükak ile Bebek’te görüntülendi. Aksakallı nişanlısı hakkında “Ezgi’yi göremiyorum. Her gün sette.” ifadelerini kullandı. İbrahim Büyükak ise bu sözlerin üzerine “Şimdilik benimle idare ediyor” diyerek espriyi patlattı.

Aksakallı nişanlısının dizideki performansını nasıl bulduğu sorusuna “Bence çok iyi, inanılmaz iyi, ters köşe oldu” şeklinde yanıt verdi. Mustafa Aksakallı dizide aşırı titiz bir karakteri canlandıran Ezgi Mola’nın normal hayatında da titiz olduğunu şu ifadeleri kullanarak söyledi; “Bu kadar değil ama gerçekten de titiz, düzenli, temiz. Farklı bir durum değil evde de.”

İbrahim Büyükak Ezgi Mola’nın Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Safiye karakteri içi “Şahane” yorumunu yaptı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler